Σαν κεραυνός εν αιθρία εξελίχθηκαν τα γεγονότα στο Αγρίνιο μιας και το πρωί της Δευτέρας (23/10) ο Χρήστος Μυριούνης υπέβαλλε την παραίτηση του, μετά και τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά για την κακή εικόνα της ομάδας.

Πλέον στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ψάχνουν τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και θα τον επαναφέρει στην… κανονικότητα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Σωτήρη Νικολαΐδη. Ο Σωτήρης Νικολαΐδης έχει μία μακρά ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Αμαρουσίου και ΑΕΚ ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ως προπονητής, με την ΧΑΝΘ να είναι η τελευταία ομάδα που βρέθηκε στον πάγκο της.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις της διοίκησης του Αγρινίου, με το σκεπτικό της ομάδας να είναι να δώσει τα “κλειδιά” σε ένα νέο άνθρωπο του μπάσκετ που έχει δυνατότητες και όρεξη για μία δύσκολη θέση.