Μόλις χθες (29/7) η Καστοριά ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας της με επτά παίκτες (Επτάδα ανακοινώσεων στην Καστοριά), αλλά εκτός από αυτές τις κινήσεις οι «γουναράρες» είναι κοντά στο να προχωρήσουν σε δυο σημαντικές προσθήκες ενισχύοντας τα μέγιστα το ρόστερ τους.

Έτσι, η Καστοριά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χάρη Βοϊβατόπουλο (2,09) ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στο γειτονικό Άργος Ορεστικό. Ο 30χρονος σέντερ διαθέτει τεράστια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες, φτιάχνοτας το όνομα του στην Ξάνθη, και εδραιώνοντας την παρουσία του στους Ίκαρους Σερρών.Την περσινή σεζόν ο Ξανθιώτης σέντερ είχε 13,2 πόντους κατά μέσο όρο, κάνοντας εξαιρετικό πρωτάθλημα με το Άργος. 

Τέλος, η Καστοριά έφτασε σε συμφωνία και με έναν ποιοτικό γκαρντ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ορέστη Ματενίδη (1,93), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, ενώ είχε σπουδαίο πέρασμα τα προηγούμενα χρόνια από την Δόξα Λευκάδας. Ο 28χρονος γκαρντ την σεζόν που μας πέρασε είχε 8,2 πόντους κατά μέσο όρο.