Η ήττα από τον Φίλλιπο Βέροιας πριν από λίγη ώρα “ψαλίδισε” σημαντικά τις ελπίδες του Αιγάλεω για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του πρωταθλήματος, που οδηγούν στην Α2 κατηγορία. Στο “Σίτι” δεν στέκονται, όμως, τόσο πολύ σε αυτό, όσο στα σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητή, κ. Γερακίνη, τον οποίο καταγγέλλουν μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να καταγγείλει τον διαιτητή της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας – Αιγάλεω “κ. Γερακίνη” για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο εν λόγω διαιτητής είναι επικίνδυνος, ανεπαρκής και προσφέρει κακές υπηρεσίες στο άθλημα του μπάσκετ. Αντίθετα, θέλουμε να συγχαρούμε τον έτερο διαιτητή του αγώνα κ. Καλογερόπουλο, όπου με την συμπεριφορά του και την διαιτητική του επάρκεια βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

Ευχαριστεί για τη φιλοξενία

Παράλληλα, όμως, η διοίκηση των “κυανόλευκων” εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στα μέλη της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους της, οι άνθρωποι του Φίλιππο Βέροιας.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο., προπονητές και παίκτες ευχαριστούν τους οπαδούς μας για την συγκλονιστική και κόσμια συμπαράστασή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον πρόεδρο του φίλου σωματείου Φίλιππου Βέροιας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν τόσο στην ομάδα μας όσο και στους οπαδούς μας. Ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε“.