Η αρνητική απάντηση (“Οριστικό το “όχι”) που έδωσε ο Σάββας Ηλιάδης σχετικά με την παραμονή του στο ρόστερ του Ερμή Λαγκαδά “άνοιξε την όρεξη” σε πολλές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, οι οποίες έριζαν για την απόκτησή του.

Το μεγάλο κόλπο, όμως, έκανε ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος έντυσε στα “κόκκινα” τον πολύπειρο γκαρντ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Τέντσος, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Ηλιάδη, η οποία εξελίχθηκε ιδανικά για τους “κόκκινους”.

Ο πρώην παίκτης του Ερμή Λαγκαδά έδωσε τα χέρια με τον “ισχυρό άνδρα” του Αίαντα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εύοσμο όντας ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας του Μπάμπη Δρακουλίδη, ο οποίος βλέπει ένα πραγματικό… πολυβόλο να έρχεται στην ομάδα του για να δώσει το κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Ηλιάδης επιστρέφει στον Αίαντα μετά από περισσότερο από μία δεκαετία έτοιμος να συνεχίσει την εξαιρετική του παρουσία στις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Άρη, Καβάλα, Ηρακλή και Ερμή Λαγκαδά αποτελώντας πάντα ένα πολυεργαλείο στα χέρια του εκάστοτε προπονητή του.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τη φανέλα του Ερμή έχοντας 17.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι.