Δύσκολο να βρεθεί πεντάδα με ακριβείς θέσεις, οι γκαρντ ου μην και λίγο ψηλότεροι, είχαν εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο, σε κάθε περίπτωση, παίκτες που κινούνται
περισσότερο περιφερειακά, οπότε και απλώς επιλέγουμε ποιοι θα μπορούσαν να αποτελούν το ιδανικό σχήμα για την 29η αγωνιστική στον Ομιλο Βορρά της Β’ Εθνικής. Για κόουτς τοποθετήσαμε δύο, για την επίτευξη ανόδου αλλά και παραμονής.

Θοδωρής Πρωτούλης (Ανατόλια)
Ξεχώρισε στο παιχνίδι με την Ασπίδα στην Ξάνθη και δικαιωματικά έχει θέση στην βασική πεντάδα.

Χριστόφορος Κελεσίδης (Στρατώνι)
Πήρε πολλές προσπάθειες, ολοκληρώνοντας τις ενέργειές του επιτυχώς και αυτό βοήθησε την ομάδα ομάδα του στο ματς με την ΧΑΝΘ.

Γιώργος Μπερερής (Αγρίνιο)
Πρωταγωνιστής στο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά, ώθησε και τους υπόλοιπους σε μια νίκη, αποδεικνύοντας πως, ειδικά εντός έδρας, η ομάδα του είναι ισχυρή.

Σταύρος Μυλωνίδης (Γέφυρα)
Εκανε ξανά πολλή δουλειά αυτή την φορά στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι, εκτός έδρας, οπότε και έχει μια θέση στο σχήμα.

Νίκος Παπαρέγκας (Χαρίλαος Τρικούπης)
Οι Μεσολογγίτες είχαν το «πρέπει», ώστε να πετύχουν μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε έναν Φίλιππο Βέροιας που δεν είχε μαζί τον Κοθρά, που έπεσε ηρωικά, αλλά επίσης είχε από πριν λιγοστές ελπίδες ως προς την παραμονή.

Προπονητής: Κώστας Ρουμελιώτης (Καρδίτσα), Στέλιος Χατζηιωάννου (Πιερικός)
Η ομάδα του κατόρθωσε αυτό που είχε στην άκρη του νου από την αρχή της σεζόν, να πανηγυρίσει δηλαδή την άνοδο και ο ίδιος είδε ότι δεν πήγε χαμένος ο κόπος να βρεθεί στην Θεσσαλία
και να αρχίσει να δημιουργεί ένα πετυχημένο σύνολο με βάσεις. Και ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης πάντως, δικαιούται το δικό του βραβείο, καθώς η ομάδα του έσωσε την κατηγορία, μετά από πολύ κόπο, έπειτα από νίκη και επί του Ερμή Αγιάς, άλλωστε οι «μελανόλευκοι» έχουν και το δικό τους όνομα βαρύ σαν ιστορία και ειδικό βάρος στην φανέλα.