Καραποστόλου (Ανατόλια): Το Ανατόλια παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας στην έδρα της Γέφυρας με σκορ 92-73. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι, ήταν ο Σωτήρης Καραποστόλου, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, όντως μάλιστα εύστοχος από την γραμμή των 6,75, με 6 τρίποντα σουτ που κατέληξαν στο αντίπαλο καλάθι.

Παππάς (Καβάλα): Στην έδρα της η Καβάλα δυσκολεύτηκε στην αρχή του αγώνα κόντρα στου Ίκαρους Σερρών, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πίσω στο σκορ σε όλο το πρώτος. Μετά το ημίχρονο όμως και με τον Γρηγόρη Παππά στα “κόκκινα”, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη τελικά με σκορ 71-63. Ο παίκτης την Καβάλας ήταν ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας του, σημειώνοντας 19 πόντους, με τους 9 από αυτούς να προέρχονται από εύστοχα τρίποντα σουτ.

 Βλάχος (Ανατόλια): Ακόμα ένας παίκτης του Ανατόλια βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής, με τον Πάνο Βλάχο, να είναι ο παίκτης που έβαλε και αυτός το δικό του “λιθαράκι” στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Γέφυρα, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 21 πόντους.

 Πολιτόπουλος (Στρατώνι): Στην έδρα της Ελιμείας το Στρατώνι πέτυχε σημαντική νίκη με σκορ 82-56, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν κοντά στις πρώτες θέσεις, έχοντας ρεκόρ 7-7. Αυτός που ξεχώρισε για την νικήτρια ομάδα, ήταν ο Γιώργος Πολιτόπουλος, με τον 22χρονο παίκτη να πετυχαίνει 15 πόντους, έχοντας μάλιστα και 3 εύστοχα σουτ τριών πόντων.

 Γκέλιος (Ξάνθη): Στην Ξάνθη η Ασπίδα κατάφερε να σημειώσει μία σημαντική νίκη επικρατώντας με σκορ 88-85 κόντρα στον Ερμή Λαγκαδα. Για τους γηπεδούχους ο Σωκράτης Γκέλιος, ήταν ο κορυφαίος μέσα στο παρκέ, με τον 22χρονο παίκτη να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 21 πόντους.

 Προπονητής της αγωνιστικής:

 Ιωαννίδης (Ασπίδα): Κορυφαίος προπονητής μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, αναδείχθηκε ο Κώστας Ιωαννίδης. Ο προπονητής της Ασπίδας, οδήγησε την ομάδα του στην 6η της φετινή νίκη, επικρατώντας στην Ξάνθη κόντρα στον Ερμή Λαγκαδα, με σκορ 88-85, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε δύο παρατάσεις ώστε να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Παράλληλα η ομάδα της Ασπίδας με την νίκη αυτή, έβαλε γερά “θεμέλια” στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.