Χαρίσης (Ιπποκράτης Κω): Ο Ιπποκράτης κατάφερε να βγει νικητής στην έδρα του, σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, με του “νησιώτες” να παίρνουν τη νίκη με σκορ 82-77, κάτι που τους κράτησε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκονται πλέον σε τροχιά ανόδου. Κορυφαίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Κώστας Χαρίσης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 25 πόντους.

Τσακίρης (Πανερυθραϊκός): Στην Νέα Σμύρνη ο Πανερυθραϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ίκαρο, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να παίρνουν τη νίκη με σκορ 62-56, παρά το γεγονός ότι ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ για τρεις περιόδους. Ο παίκτης που ξεχώρισε για τους νικητές, ήταν ο Γιώργος Τσακίρης με 22 πόντους.

 Πέττας (Διαγόρας): Ο Διαγόρα στην έδρα του αναδείχθηκε νικητής με σκορ 96-86, κόντρα στον Μανδραϊκό, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ζωντανοί στην μάχη της ανόδου, έχοντας ρεκόρ 10-5 και ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση μαζί με Πανερυθραϊκό και Ιπποκράτη Κω. Ο παίκτης που ξεχώρισε για τους νικητές, ήταν ο Νίκος Πέττας, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 33 πόντους.

 Γκοντόπουλος (Κορωπί): Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το Κορωπί κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στο Ηράκλειο με σκορ 85-78, με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα σημαντικό βήμα, στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ο παίκτης που ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Αντώνης Γκοντόπουλος, με τον γκαρντ του Κορωπίου να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 24 πόντους, έχοντας πετύχει και 4 τρίποντα.

Ντιμπ (Τρίτωνας): Ο Τρίτωνας παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταφέρνοντας να βγει νικητής από το παιχνίδι κόντρα στο Παγκράτι, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται δύο παρατάσεις ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, με σκορ 99-95. Ο Γιάννης Ντιμπ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα, με τον παίκτη του Τρίτωνα να πετυχαίνει 36 πόντους.

 Προπονητής της αγωνιστικής:

 Ρουμελιώτης (Κορωπί): Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του Κορωπίου στην κατηγορία, ο Κώστας Ρουμελιώτης κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το Κορωπί πλέον έχει ρεκόρ 5-10, ισοβαθμώντας στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με την Δάφνη Δαφνίου, ενώ βρίσκεται μόλις 1 νίκη πίσω από τέσσερις ομάδες.