Ο Τάσος Δημητριάδης διάγει τη δεύτερη νιότη του στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο 39χρονος σέντερ του Ερμή Σχηματαρίου επέστρεψε τη σεζόν 2020-21 στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία έπειτα από επτά χρόνια απουσίας και την τρέχουσα χρονιά φροντίζει να εμπλουτίζει το “βιογραφικό” του με πόντους, καθώς έπειτα από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση των σκόρερ του 3ου ομίλου.

Παράλληλα, δε, ανεβαίνει θέσεις και στον ιστορικό πίνακα, καθώς με τους 31 πόντους που έβαλε στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τους Ίκαρους Τρικάλων, ανέβηκε στην 21η θέση του ιστορικού πίνακα των σκόρερ της Β’ Εθνικής. Ο Δημητριάδης έχει πλέον συνολικά 2.843 και άφησε πίσω του τον Θανάση Τοπούζη (2.817).

Σε άλλες ανακατατάξεις στις ιστορικές λίστες των ομάδων της Β’ Εθνικής…

* Ο Παπάγος προσπέρασε το Δούκα σε νίκες στη Β’ Εθνική και είναι πλέον 13ος με 136. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων αριθμεί 135, όσες έχει πλέον και το Αιγάλεω, το οποίο άρχισε τη σεζόν στη 18η θέση του ιστορικού πίνακα και βρίσκεται ήδη στη 14η.

* Με την 4η φετινή νίκη του (στη Μάνδρα) ο ΟΦΗ έφτασε τις 131 συνολικά στη Β’ Εθνική και ανέβηκε στη 16η θέση της ιστορικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Κρόνο (130).