Το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται βέβαια στο κλειστό του Μεσολογγίου, όπου ο τοπικός Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Οι 2οι βαθμολογικά Ίκαροι Σερρών έχουν δύσκολο έργο μιας και ταξιδεύουν στη Χαλκηδόνα για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα Φάρσαλα που έχουν εντυπωσιάσει με τη μέχρι τώρα πορεία τους και το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο θα βρεθούν στο κλειστό του Στρατωνίου, εκεί όπου η ομάδα της Χαλκιδικής μετατρέπεται σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Η ανεβασμένη Καβάλα που τρέχει ένα σερί νικών μετά τα δύο πρώτα αρνητικά αποτελέσματα φιλοξενείται από τη Γέφυρα σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο λόγο έχουν οι παίκτες του κόουτς Καραπιπερίδη.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και το Ανατόλια, με την ομάδα του κόουτς Πλατή να έχει δείξει ιδιαίτερα καλό πρόσωπο μέχρι τώρα και το Ανατόλια να θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας.

Η Ασπίδα Ξάνθης ταξιδεύει σήμερα για την Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Παλαμά, με τους νεοφώτιστους να ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, το Αγρίνιο με τον Γιάννη Διαμαντάκο πλέον στον πάγκο θέλει να ξεκινήσει με νίκη το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, ταξιδεύοντας στην Κοζάνη για τον αγώνα με την Ελίμεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές των αγώνων:
Μεσολογγίου 17.00 Χαρ. Τρικούπης-Ερμής Λαγκαδά Καραβίτης-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Μυζίκος)
Χαλκηδόνας 17.00 Χαλκηδόνα-Ίκαροι Σ. Φακίτσας-Ξέρας (Παραλικίδης)
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Φάρσαλα Σιμητόπουλος-Γαζέτας (Δροσόπουλος)
Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Καβάλα Ντούρας-Δημάδης (Γκούμας)
Ν. Μουδανιών 17.00 Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Ανατόλια Ζαχαρής-Τσουμαχίδης (Παπαγεωργίου)
Κοζάνης 17.00 Ελίμεια-Αγρίνιο Παπαδόπουλος Θ.-Σαρακενίδης (Κηπουρίδης)
Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Ασπίς Ξάνθης Θεοδώρου-Καρκαλέτσης (Μανάσης)