Μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον Βορρά, το basketblog.gr επέλεξε του πέντε κορυφαίους παίκτες και προπονητή της αγωνιστικής.

1.Θοδωρής Πρωτούλης (Ανατόλια)

Τα Ανατόλια επικράτησαν εκτός έδρας του Αγρινίου με 75-62, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Πρωτούλη , οποίος ηγήθηκε της ομάδας του επιθετικά, σκοράροντας 19 πόντους.

2.Ετινόσα Ερεμπενάζιε (Καβάλα)

Η Καβάλα πήρε μία μεγάλη νίκη στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά, με τον Ερεμενάζιε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας 16 πόντους.

3.Σωκράτης Γκέλιος (Ασπίδα Ξάνθης)

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, η Ασπίδα Ξάνθης νίκησε στα Πεύκα με τον Σωκράτη Γκέλιο και να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι , σκοράροντας 17 πόντους με 3 τρίποντα.

4.Παναγιώτης Κιγμέτογλου (Πευκοχώρι)

Το Πευκοχώρι πήρε το ντέρμπι με το Στρατώνι, επικρατώντας με 71-55. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Παναγιώτης Κιγμέτογλου, οποίος άγγιξε το double double, καθώς είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και ολοκλήρωσε τη στατιστική του με 5 ασίστ.

5.Γιώργος Αναγνωστόπουλος (Φάρσαλα)

Τα Φάρσαλα νίκησαν τα Ελίμεια με 91-80 και πέτυχαν την έβδομη σερί εντός έδρας νίκη τους. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ήταν ανίκητος, μετρώντας 28 πόντους με 6 τρίποντα, δείχνοντας την κλάση του.

Προπονητής της αγωνιστικής:

Κώστας Ιωαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης)

Η Ασπίδα Ξάνθης πήρε μία σημαντική νίκη στα Πεύκα, στη μάχη της για τη παραμονή , με τον Κώστα Ιωαννίδη να καθοδηγεί σωστά τους παίκτες του, για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.