Το παιχνίδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων και το Χαρίλαο Τρικούπη. Οι Μαχητές προέρχονται από την ήττα από τη Χαλκηδόνα και θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του.

Με νίκη θέλει να συνεχίσει και ο Ερμής Λαγκαδά, ο οποίος είναι μία από τις θετικές εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και υποδέχεται τη Χαλκηδόνα, η οποία μέχρι στιγμής τα έχει πάει αρκετά καλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σερί νικών της θέλει να επεκτείνει η Καβάλα με την ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη να υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές.

Τα Φάρσαλα μετά την πολύ σημαντική νίκη επί των Ικάρων Σερρών θέλουν μία ακόμα εντός έδρας νίκη, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τη Γέφυρα, η οποία προέρχεται από την νίκη κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία υποδέχεται την Ελίμεια, με την ακριτική ομάδα να θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα ανάμεσα στους Ικάρους Σερρών και το Στρατώνι με τους νεοφώτιστους να θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να ανέβουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές των αγώνων:
Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Χαρίλαος Τρικούπης Ντούρας-Μπακάλης (Κασαπίδης)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Χαλκηδόνα Σιταρίδης-Τσοκόλης (Γκούμας)
Σερρών 18.00 Ίκαροι Σερρών-Στρατώνι Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Ιωάν. (Αστρεινίδης)
Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Γέφυρα Παπαγερίδης-Μελανίδης (Γκαρτζονίκας)
Χ. Χριστοδούλου 17.00 Ασπίς Ξάνθης-Ελίμεια Παπαδόπουλος Θ.-Χατζηχαρίσης (Σαλικίδης)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Τιτάνες Παλαμά Γραικός-Εκιζόγλου (Μπρίγκος)