Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψαν οι Ίκαροι Σερρών με τους νεοφώτιστους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Συνέχισε το σερί της η Καβάλα περνώντας από τη δύσκολη έδρα της Ασπίδας Ξάνθης, όντας και η μόνη ομάδα που πανηγύρισε στο τέλος εκτός έδρας νίκη.

Απόρθητη κράτησαν την έδρα τους τα Φάρσαλα νικώντας αυτή τη φορά τη Χαλκηδόνα, ενώ εύκολο ήταν το απόγευμα του Αγρινίου και του Ανατόλια κόντρα σε Τιτάνες Παλαμά και Ελίμεια αντίστοιχα. Στις νίκες επέστρεψαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, οι οποίοι επιβλήθηκαν της Ευρώπης Πευκοχωρίου.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.gr καταγράφει τη δικιά της καλύτερη πεντάδα αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος (Φάρσαλα): Άλλη μία μοναδική εμφάνιση από τον έμπειρο γκαρντ των Θεσσαλών. Ο Νικολόπουλος ήταν μαζί με τον Αναγνωστόπουλο και τον Σιόλογκα οι πρώτοι σκόρερ των Φαρσάλων, με τον πρώτο όμως να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας το νικητήριο καλάθι στα 3’’ πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Συνολικά ο 29χρονος μέτρησε 13 πόντους με 3 τρίποντα.

Μπάμπης Μουρατίδης (Αγρίνιο): Πολύ καλή παρουσία από τον έμπειρο σουτέρ του Αγρινίου. Ο Μουρατίδης δείχνει να έχει μπει πλέον στην νοοτροπία της ομάδας και με τους 17 πόντους του και τα 4 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης μαζί με τον Κασαμπαλή.

Σωτήρης Καραποστόλου (ΣΑΑΚ Ανατόλια): Εξαιρετική εμφάνιση από τον φόργουορντ του Ανατόλια. Σε έναν αγώνα που η ομάδα του Πέτρου Γκαϊτατζή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ο Καραποστόλου έκανε… πάρτι από τα 6,75 με 20 πόντους και 4 τρίποντα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Συμεωνίδη.

Αντώνης Μιχάλογλου (Καβάλα): Άλλη μία ονειρώδης εμφάνιση από τον «ψηλό» της Καβάλας. Ο Μιχάλογλου ήταν ανίκητος τόσο κάτω από τη ρακέτα όσο και στη γραμμή των 6,75 πετυχαίνοντας 22 πόντους με 3 τρίποντα, με την Ασπίδα Ξάνθης να μη βρίσκει λύσεις για να τον σταματήσει. Ο Μιχάλογλου εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη για την Καβάλα και με τους Ερεβμπενάζιε και Κουμλελή συνθέτουν μία πολύ ισχυρή τριάδα.

Γιάννης Κακιούζης (Ίκαροι Σερρών): Ο μεγάλος ηγέτης των Σερρών μίλησε. Ο έμπειρος σέντερ των Ίκαρων πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη και άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κακιούζης είχε άψογη συνεργασία τόσο με τον Γρίψιο όσο και με τον Γκάτζια με αποτέλεσμα να πετύχει 23 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ των νεοφώτιστων.

Προπονητής της αγωνιστικής: Στέργιος Ποργιόπουλος (Ίκαροι Σερρών)

Οι Ίκαροι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις φέτος μιας και είναι μία νεοφώτιστη ομάδα που μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αναμφίβολα, μέρος της μέχρι τώρα επιτυχίας κατέχει ο Στέργιος Ποργιόπουλος, ο οποίος έχει μοντάρει ιδανικά την ομάδα του μέχρι στιγμής, ενώ στον τελευταίο αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη κατάφερε να κρατήσει στους 66 πόντους την αντίπαλη ομάδα, και στους μόλις 2 πόντους τον Περρωτή που θεωρείται ένα από τα όπλα της ομάδας του Μεσολογγίου τη φετινή σεζόν.