Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο Χαρίλαος Τρικούπης ο οποίος επιβλήθηκε με σχετική άνεση των Φαρσάλων και εκμεταλλευόμενος το ρεπό των Ικάρων Σερρών βρέθηκε ξανά στην 1η θέση.

Πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν το Στρατώνι, ο Ερμής Λαγκαδά και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων κόντρα σε Χαλκηδόνα, Ευρώπη Πευκοχωρίου και Ελίμεια, ενώ στις νίκες επέστρεψε η Γέφυρα, η οποία επιβλήθηκε της Ασπίδας Ξάνθης.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.gr επέλεξε τη δικιά της κορυφαία πεντάδα αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Γιάννης Μητσάκης (Στρατώνι): Ηγετική εμφάνιση από τον έμπειρο γκαρντ του Στρατωνίου. Ο Μητσάκης μπορεί να πέτυχε μόλις 10 πόντους με 2 τρίποντα στον αγώνα με τη Χαλκηδόνα, όμως αγωνίστηκε επί 40 λεπτά χωρίς να βγει ποτέ αλλαγή, δείχνοντας ότι με την εμπειρία του και τα ακούραστα πόδια του, μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, κάτι που συνέβη άλλωστε με ένα πολύ σημαντικό «διπλό» επί της Χαλκηδόνας.

Βασίλης Κολοκοτρώνης (Γέφυρα): Εξαιρετική παρουσία από τον γκαρντ της Γέφυρας. Ο Κολοκοτρώνης ήταν ένας από τους δύο επιθετικούς «κινδύνους» στον αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης, μαζί με τον Μπίσκα, και με τους 16 πόντους του με 3 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του στην 3η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Αθανασιάδης (Καβάλα): Ο «μπομπέρ» της Καβάλας… όπλισε και χάρισε τη νίκη κόντρα στο Αγρίνιο. Ο Αθανασιάδης είναι ένας από τους εμπειρότερους και ποιοτικότερους παίκτες της κατηγορίας και το απέδειξε και στον τελευταίο αγώνα πετυχαίνοντας 16 πόντους με 4 τρίποντα. Μάλιστα το τρίποντο του στα 38’’ πριν από τη λήξη ουσιαστικά έκρινε και το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Στόλης (Μαχητές Δόξας Πεύκων): Ο νεαρός των Μαχητών που δείχνει ωριμότητα μεγάλου. Ο Δημήτρης Στόλης ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με την Ελίμεια, πετυχαίνοντας 19 πόντους και όντας κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα αλλά και στην περιφέρεια.

Νάσος Περρωτής (Χαρίλαος Τρικούπης): Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό σέντερ του Τρικούπη. Ο Περρωτής ήταν απόλυτος κυρίαρχος κάτω από το αντίπαλο καλάθι πετυχαίνοντας 19 πόντους και μαζί με τον Πολίτη οδήγησαν την ομάδα τους σε μία ακόμα νίκη, ανεβάζοντας την και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προπονητής της αγωνιστικής: Δημήτρης Τσούρμας (Ερμής Λαγκαδά)

Ο Ερμής Λαγκαδά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν μετρώντας 7 νίκες σε 10 παιχνίδια και είναι σε απόσταση βολής από τις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο. Η μέχρι τώρα εικόνα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Δημήτρη Τσούρμα με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει τα διαπιστευτήρια του στον αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου όπου σε μία έδρα που δεν περνάνε εύκολα οι αντίπαλες ομάδες, ο Ερμής Λαγκαδά πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό».