Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κλειστό του Αγρινίου όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τους γηπεδούχους να θέλουν την τρίτη σερί νίκη τους, την ώρα που ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εύκολο φαντάζει το απόγευμα των πρωτοπόρων Ικάρων Σερρών, με τους νεοφώτιστους να υποδέχονται στο κλειστό των Σερρών τη Γέφυρα και να θέλουν την 5η φετινή νίκη τους.

Αμφίρροπο φαντάζει το παιχνίδι ανάμεσα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων και το Στρατώνι, με τις δύο ομάδες να θεωρούνται από τις ισχυρές δυνάμεις του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και τις δύο να δείχνουν τα… δόντια τους, στις έδρες τους.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Καβάλα μετά το ρεπό της προηγούμενης βδομάδας και υποδέχεται την Ευρώπη Πευκοχωρίου, θέλοντας να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα διεκδικούν οι Τιτάνες Παλαμά με την Ελίμεια, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει μία ισχυρή ψυχολογική ένεση ενόψει της συνέχειας.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ερμής Λαγκαδά υποδέχεται τα Φάρσαλα ενώ το Ανατόλια αντιμετωπίζει τη Χαλκηδόνα, σε δύο παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:
Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης Ζακεστίδης-Μηλαπίδης (Μπέστιας)
Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Χαλκηδόνα Τζίμα-Σιταρίδης (Δροσόπουλος)
Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξα Πεύκων-Στρατώνι Ταρενίδης Κ.-Μελανίδης (Παπαγεωργίου)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Φάρσαλα Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Γκούμας)
Ομόνοιας 17.00 Ίκαροι Σ.-Γέφυρα Ντούρας-Μπακάλης (Γιαβρής)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Ευρώπη 87 Πευκ. Σιμητόπουλος-Θεοδώρου (Μπρίγκος)
Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλ.-Ελίμεια Κοϊμτζόγλου-Γαζέτας (Μάνασης)