Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ιωνικό Νικαίας και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων σε μια επανάληψη του αγώνα που είχαν δώσει οι δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ιωνικός δείχνει ασταμάτητος τη δεδομένη χρονική στιγμή, την ώρα που ο Διαγόρας θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Ο Ιπποκράτης Κω επιστρέφει στο κάστρο του, στο οποίο μεταμορφώνεται σε πανίσχυρη ομάδα και υποδέχεται τον Μανδραϊκό, ο οποίος θέλει να κυνηγήσει μία καλή εκτός έδρας εμφάνιση.

Στις νίκες θέλει να επανέλθει το Ηράκλειο, το οποίο μετά την ήττα-σοκ από τον Πανερυθραϊκό στην Κρήτη, έρχεται στην Κηφισιά για τον αγώνα με την τοπική ΑΕΝΚ και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Την επαφή του με την κορυφή θέλει να κρατήσει ο Τρίτωνας, ο οποίος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Πανελευσινιακό, ο οποίος ναι μεν έχει τις απουσίες του, όμως θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του και να ανέβει βαθμολογικά.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Δάφνη Δαφνίου, με την ομάδα του κόουτς Ρήγγα να θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό σερί ηττών αρχής γενομένης από τον αγώνα με το ανεβασμένο Κορωπί.

Ο ανεβασμένος Πανερυθραϊκός θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του, αυτή τη φορά υποδεχόμενος το Παγκράτι, με την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να έχει δείξει ότι μπορεί να τα βάλει με όλες τις ομάδες και στόχος της είναι να διατηρήσει όσο το δυνατό περισσότερο αλώβητη την έδρα της.

Τη νίκη ψάχνει ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Βαγγέλη Βλάχο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και αντιμετωπίζει τον αξιόμαχο ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος μετρά σερί νικών και θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, ο ΕΦΑΟΖ φιλοξενείται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης από τον Ίκαρο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές των αναμετρήσεων:
Κω 17.00 Ιπποκράτης-ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος Μαγκαφάς-Τσιμπούρης
Δ. Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ηράκλειο ΟΑΑ Τσάτσης-Νάστος (Παππάς)
Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Παγκράτι Μαγγουνής-Πλιάκας (Ζερδεβάς)
Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-ΚΑΟ Κορίνθου Λογοθέτης-Ρίζος (Ηπιώτης)
2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Τρίτων Τσαχάκης-Πόντας (Μπουρνάς)
Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-ΕΦΑΟ Ζωγράφου Στρέμπας-Αργυρούδης (Ζώης)
Νίκαιας 18.00 Ιωνικός Ν.-Διαγόρας Δρ. Μηλαπίδης-Παπαφωτίου (Πετράκης Μιχ.)
1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Κορωπί Σπυρόπουλος-Φραγγούλη (Παπαδόπουλος Κ.)