Το παιχνίδι στο οποίο εστιάζεται το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στο κλειστό του Αιγάλεω, με το νεοφώτιστο Διαγόρα Δρυοπιδέων να κάνει ντεμπούτο στο “σπίτι” του στην Β’ Εθνική κόντρα στο Παγκράτι, με την ομάδα του Νάσου Χούμπαυλη να έχει δείξει μία πολλά υποσχόμενη εικόνα για τη νέα σεζόν, την ώρα που ο Διαγόρας θέλει να πετύχει την 1η νίκη του στη Β’ Εθνική.

Μία από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις είναι αυτή ανάμεσα στη Δάφνη Δαφνίου και τον Πανερυθραϊκό, με την ομάδα του Χαϊδαρίου να παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της στη Β’ Εθνική και τον Πανερυθραϊκό του Δημήτρη Χουχουλή να θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη του για φέτος σε επίσημο παιχνίδι. 

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν δύο δυνατά παιχνίδια το μεσημέρι της Κυριακής, με τον Τρίτωνα που αποτελεί μία από τις εκπλήξεις των πρώτων αγώνων να αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας, ενώ ο ΕΦΑΟΖ υποδέχεται το Ηράκλειο, που θέλει να συνεχίσει με νίκη για να κάνει το 2/2.

Τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει η σημερινή αγωνιστική μιας και στο κλειστό της Γούβας στην Ελευσίνα ο τοπικός Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Μανδραϊκό, με την ομάδα του Λευτέρη Τσαουσίδη να θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά παίρνοντας στο τέλος τη νίκη.

Στις 18:00 λαμβάνει χώρα ο τελευταίος αγώνας της ημέρας ανάμεσα στον Ιωνικό Νικαίας και την Κηφισιά, με τον Ιωνικό να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί, την ώρα που η Κηφισιά έχει δείξει μέχρι στιγμής καλό πρόσωπο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Ιπποκράτης Λιότσος-Νάστος (Ζώης)
Νίκαιας 18.00 Ιωνικός Ν.-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Μπούκας-Αναστασίου (Ντίνος)
1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Πανερυθραϊκός Πόντας-Πλιάκας (Πετράκης Μιχ.)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Πρωτέας Βούλας Ορφανός Ι. –Λύρας (Καρούσης)
Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-ΚΑΟ Κορίνθου Χαλαμπαλάκης-Καρανικόλα Αλ. (Τεφτίκης)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Παγκράτι Παπαφωτίου-Σπυρόπουλος (Λημνιάτης)
Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ηράκλειο Καρπάνος-Σταθόπουλος (Παππάς)
2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Μανδραϊκός Τσαχάκης-Τσολάκος (Ζερβούδης)