Στην 6η της ημέρα μπαίνει η Β’ Εθνική στο Νότο, με την αγωνιστική δράση να είναι πλούσια σε αμφίρροπες αναμετρήσεις και αγώνες που θα κριθούν στο φινάλε.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Δυτική Αττική, εκεί όπου η Μεγαρίδα υποδέχεται το Μανδραϊκό στο πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Β’ Εθνική, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται και στο “Σαλούν”, εκεί όπου ο ΑΣ Παπάγου φιλοξενεί το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να θέλουν να φτάσουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Πεντέλη, η οποία φιλοξενεί στο κλειστό της περιοχής της τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους. 

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στη Βούλα, εκεί όπου ο τοπικός Πρωτέας φιλοξενεί τον Έσπερο, με την ομάδα της Καλλιθέας να θέλει να “ντουμπλάρει” την ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τον Έσπερο.

Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Πανελευσινιακός, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Γούβας το Λοκρό Αταλάντης και θέλει να αφήσει πίσω τα δύο αρνητικά αποτελέσματα που γνώρισε.

Δύσκολη έξοδο έχει ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος φιλοξενείται στα Μελίσσια από τον τοπικό ΚΑΟΜ, που έχει μία μόλις νίκη αλλά παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητικός σε όλα τα παιχνίδια.

Η αγωνιστική δράση κλείνει με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ιωνικό ΝΦ, με τους Πειραιώτες να θέλουν να φτάσουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μετά και τη νίκη της Τετάρτης επί του Αμαρουσίου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Αιγάλεω Πολυχρόνης-Φασόλης-Παπαδόπουλος Χρ. (Παπαγιαννόπουλος)
Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Έσπερος Παπαθανασίου-Γρίβα-Τηγάνης (Τεφτίκης)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Δούκας Καραβίτης-Πόντας-Ζιώγας (Ζερδεβάς)
Μελισσίων 17.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Πανερυθραϊκός Ραχιώτης-Αποστολίδης-Σκαλτσής (Ντίνος)
Μεγάρων (νέο) 17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Μανδραϊκός Θεονάς-Τσολάκος-Ασλανίδης (Παλάτος)
Ν.Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-ΟΦΗ Κωνσταντινίδου-Καρπάνος-Μαρίγλη (Μπεσκάκη)
Π. Βογιατζής 17.00 Πανελευσινιακός-Λοκρός Αταλάντης Κοντίλης-Χριστινάκης-Καρανικόλα Αλ. (Ηπιώτης)
Π. Σαλπέας 18.00 Εθνικός-Ιωνικός ΝΦ Κωνσταντινόπουλος-Κονταράτος-Καλογριάς (Γολεγού)