Τη 12η στροφή τους στο Νότο της Β’ Εθνικής ετοιμάζονται να διασχίσουν οι 16 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, λίγο πριν κατεβάσουν ρολά για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στα δύο ντέρμπι κορυφής. Ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον Έσπερο, με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με χαμόγελο, ενώ αντίστοιχο στόχο έχουν και το Μαρούσι με την Πεντέλη που ρίχνονται στη μάχη στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

Αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται και στη Μάνδρα, εκεί όπου ο τοπικός Μανδραϊκός φιλοξενεί το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Εύκολο σχετικά έργο έχει η Μεγαρίδα, με τους νεοφώτιστους να υποδέχονται στο νέο κλειστό των Μεγάρων το Λοκρό Αταλάντης και να θέλουν να κλείσουν το 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας αήττητη την έδρα τους.

Εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν Παπάγου και Πανελευσινιακός, με τους μεν “στρατηγούς” να φιλοξενούνται στη Βούλα από τον τοπικό Πρωτέα, τους δε “σταχυοφόρους” να αντιμετωπίζουν τον ΚΑΟ Μελισσίων, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

1ο Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Αιγάλεω Σπυρόπουλος-Σκαλτσής-Ασλανίδης (Τεφτίκης)
Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Έσπερος Μαγκλογιάννης-Γιακείμη-Κοτσώνης (Ντάβαρης)
Δαϊς 17.00 Δούκας-Ιωνικός ΝΦ Ζιώγας-Τηγάνης-Μαρτινάκος (Σταύρου)
Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-ΟΦΗ Παντελίδης-Μαντήλας-Ντάνος (Πάππας)
Μεγάρων 17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Λοκρός Αταλάντης Κωνσταντινίδου-Καρπάνος-Τσιρτσιμάλης (Παπαδόπουλος Κ.)
Μελισσίων 17.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Πανελευσινιακός Στρέμπας-Πλιάκας-Σιδέρης (Παπαγιαννόπουλος)
Αγ. Θωμά 17.00  Μαρούσι-Πεντέλη Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος-Γρίβα (Λιμνιάτης)
Γ. Γεννηματά 17.00 Πρωτέας Βούλας-Παπάγου Ραχιώτης-Αποστολίδης-Καλογερόπουλος Φ. (Μπουρνάς)