Η σημερινή αγωνιστική ξεκινά στο κλειστό του Κορωπίου με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να αντιμετωπίζει στις 16:00 τον Ιπποκράτη Κω, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη, την ώρα που ο Ιπποκράτης θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μαζί αυτή τη φορά με νίκη.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στο κλειστό του Χαϊδαρίου με τη νεοφώτιστη Δάφνη να θέλει να κυνηγήσει την κορυφή της βαθμολογίας κόντρα στο μεγάλο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, τον Ιωνικό Νικαίας. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και όλοι κάνουν λόγο για ένα αμφίρροπο μέχρι τέλους παιχνίδι.

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν ο Τρίτωνας και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, με την ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου να θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, την ώρα που οι νεοφώτιστοι του Αιγάλεω φιλοξενούν την ΑΕΝ Κηφισιάς θέλοντας να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΕΦΑΟΖ και τον Πανερυθραϊκό με τους γηπεδούχους να θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έχει πάρει τα πάνω της με δύο σερί νίκες και θέλει να τις… τριτώσει.

Αμφίρροπα θεωρούνται τα παιχνίδια ανάμεσα στον Μανδραϊκό και τον Πρωτέα Βούλας αλλά και στο Παγκράτι με τον Πανελευσινιακό μιας και στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες εικόνες μέχρι στιγμής, με τον Μανδραϊκό να ξεκινά καλά αλλά η συνέχεια να μην είναι ανάλογη, ενώ ο Πρωτέας μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως στη συνέχεια έπαιξε όμορφο και αποτελεσματικό μπάσκετ. Στον δεύτερο αγώνα οι δύο ομάδες “καίγονται” για τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά.

Τέλος, το ανεβασμένο Ηράκλειο υποδέχεται στα “Δύο Αοράκια” τον ΚΑΟ Κορίνθου και θέλει μία ακόμα νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:
Γ. Παπασιδέρης 16.00 Κορωπί-Ιπποκράτης Ρίζος-Μαγκαφάς (Ζώης)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Πόντας-Ορφανός Ι. (Ζερδεβάς)
Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Πανερυθραϊκός Καραβίτης-Φραγκούλη (Πετράκης Μ.)
Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-Πρωτέας Β. Τσάτσης-Σπυρόπουλος (Ζερβούδης)
Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο-ΚΑΟ Κορίνθου Τσαχάκης-Αναστασίου (Γιαννακουδάκης)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Πανελευσινιακός Σκούτας-Ραχιώτης (Γολεγού)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Φασόλης-Κονταράτος (Σταύρου)
1ο Δ. Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Ιωνικός Ν. Μπίκας-Γιακείμη (Ελευθεριάδης)