Στην 11η στροφή του φτάνει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο Νότο, σε μία αγωνιστική με αρκετά ντέρμπι και μάχες ανάμεσα σε ομάδες που θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις μέχρι τώρα ισοβαθμίες.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην Ελευσίνα, εκεί όπου ο τοπικός Πανελευσινιακός υποδέχεται το Μαρούσι, στην επιστροφή του Γιώργου Σκαραφίγκα στο κλειστό της “Γούβας”.

Μάχη διεξάγεται βέβαια και στο Αιγάλεω, με το “Σίτι” να υποδέχεται τον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες και να θέλουν να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Στην έδρα του επιστρέφει ο Έσπερος και παράλληλα θέλει να επιστρέψει και στις νίκες, με την ομάδα της Καλλιθέας να αντιμετωπίζει τον μαχητικό Μανδραϊκό, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να ψάχνει ένα μεγάλο διπλό.

Δύσκολη έξοδο έχει η Μεγαρίδα, με τους νεοφώτιστους να βρίσκονται στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Βαρδινογιάννειο και όχι στα Δύο Αοράκια.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο έχει η Πεντέλη, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να υποδέχονται τον Πρωτέα Βούλας, με την ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου να είναι βέβαια ιδιαίτερα ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια.

Εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν ο ΑΣ Παπάγου και ο Πανερυθραϊκός, με τους “στρατηγούς” να αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό ΝΦ και την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να φιλοξενείται από το Δούκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-Μανδραϊκός Θεονάς-Αποστολίδης-Καραβίτης (Τζουβάρας)

Ζ.Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΝΦ-Παπάγου Γιακείμη-Ραχιώτης-Μαυρέλης (Κουλούρης)

Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-ΝΕ Μεγαρίδας Αναστόπουλος-Νάστος-Ρίζος (Γιαννακουδάκης)

Αταλάντης 17.00 Λοκρός –ΚΑΟ Μελισσίων Διαμαντής-Τσακαλογιάννης-Μακρόπουλος (Χαράτσης)

Π.Βογιατζής 17.00 Πανελευσινιακός-Μαρούσι Μπίκας-Καλογερόπουλος Φ.-Σκαλτσής (Παλάτος)

Ν.Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Πρωτέας Βούλας Πολυχρόνης-Χριστοδουλάκης-Τηγάνης (Άκελ)

Στ. Βενέτης 18.00 Αιγάλεω-Εθνικός Τσώνος-Παυλόπουλος-Αργυρούδης (Σταματόπουλος)

Δαϊς 20.00 Δούκας-Πανερυθραϊκός Θεοδωρόπουλος-Ορφανός Εμ.-Καλογριάς (Σταύρου)