Επιστροφή στην κανονικότητα και στο Νότο της Β’ Εθνικής, μιας και διεξάγονται κανονικά όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, μετά και την επιστροφή των παικτών της Εθνικής Ενόπλων στις ομάδες τους.

Το πλέον αμφίρροπο παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και το Μαρούσι, στο ντέρμπι των Βορείων Προαστίων, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, την ώρα που το Μαρούσι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα πορεία του.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Έσπερο με ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα του, με την ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη να φιλοξενεί τον ΑΣ Παπάγου, με τους “στρατηγούς” να θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους.

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει ο Πανελευσινιακός, ο οποίος φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα από το Λοκρό Αταλάντης.

Ο Λοκρός Αταλάντης με τη σειρά του θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό ΝΦ εκτός έδρας, με την ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας να ψάχνει τη δική της αντίδραση.

Στην κανονικότητα επιστρέφει και ο Εθνικός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τη Μεγαρίδα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει το Αιγάλεω, το οποίο φιλοξενεί την Πεντέλη και θέλει τη νίκη και για διπλό λόγο, προκειμένου να πάρει μία μίνι… εκδίκηση για την ήττα στο θεσμό του Κυπέλλου.

Τέλος, η αγωνιστική κλείνει με τον αγώνα ανάμεσα στο Δούκα και τον Πρωτέα Βούλας, με τις δύο ομάδες  να κυνηγούν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-Παπάγου Μπίκας-Μπούκας-Ζιώγας (Τηγάνης)

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Μαρούσι Τσαρούχα-Τσολάκος-Καλογριάς (Ζερβούδης)

1ο ΚΓ Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-ΚΑΟ Μελισσίων Καραβίτης-Τσαχάκης-Σκουλαρίκης (Τεφτίκης)

Ζ. Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΝΦ-Λοκρός Αταλάντης Μαντήλας-Καμήτσος-Σκανδαλάκης (Σταματόπουλος)

Δύο Αοράκια 17.00 ΟΦΗ-Πανελευσινιακός Καρακάσης-Μακρόπουλος-Μαρινάκης (Γιαννακουδάκης)

Στ. Βενέτης 18.00 Αιγάλεω-Πεντέλη Θεοδωρόπουλος-Στρέμπας-Τηγάνης (Σταύρου)

Π. Σαλπέας 18.00 Εθνικός-ΝΕ Μεγαρίδος Καλογερόπουλος Φ.-Ορφανός Εμμ.-Κοτσώνης (Παπαδόπουλος Κ.)

Δαϊς 20.00 Δούκας-Πρωτέας Βούλας Θεονάς-Ραχιώτης-Σπυρόπουλος (Λιμνιάτης)