Η αρχή στην 10η στροφή γίνεται στα «Δύο Αοράκια» με το Ηράκλειο να υποδέχεται τον Ιπποκράτη Κω, με τους Κρητικούς να θέλουν να αφήσουν πίσω το σερί ηττών τους, την ώρα που ο Ιπποκράτης ψάχνει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας θα βρεθεί στο κλειστό του Ζωγράφου για τον αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ σε ένα παιχνίδι όπου αναμένεται μεγάλο σκορ, με τις δύο ομάδες να συνηθίζουν να πετυχαίνουν αρκετούς πόντους. Το φαβορί είναι αναμφίβολα η ομάδα της Νίκαιας, η οποία θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Μεγάλη μάχη γίνεται στο κλειστό του Αιγάλεω, όπου λαμβάνει χώρα το μεγάλο ντέρμπι των Δυτικών Προαστίων ανάμεσα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τη Δάφνη Δαφνίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να ξεχάσουν την ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τον Ιωνικό, την ώρα που στη Δάφνη θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στο Κορωπί.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλας και τον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν με νίκη την προσπάθεια τους και να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία. Στην Ελευσίνα μάλιστα έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη μιας και δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της εκτός έδρας επικράτησης.

Δύσκολη φαντάζει η αποστολή του Τρίτωνα, ο οποίος θα βρεθεί στην Ανατολική Αττική για τον αγώνα με το Κορωπί. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου δίνει το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι και αυτή τη φορά θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, την ώρα που το Κορωπί κυνηγά την τρίτη νίκη του.

Εύκολο φαντάζει το έργο του Μανδραϊκού κόντρα στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης στο κλειστό της Μάνδρας. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει βέβαια να κοντρολάρουν την κούραση λόγω και του μεσοβδόμαδου αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, την ώρα που ο Ίκαρος «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Παγκράτι υποδέχεται στο κλειστό του Μετς την ΑΕΝ Κηφισιάς, με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν με θετικό τρόπο την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας ο ανεβασμένος Πανερυθραϊκός φιλοξενείται στην Κόρινθο από τον ΚΑΟΚ, ο οποίος έχει δείξει ότι στην έδρα του δεν αστειεύεται και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές των αγώνων:
Δύο Αοράκια 14.00 Ηράκλειο-Ιπποκράτης Διμπινούδης-Φασόλης (Μπορμπαντωνάκης)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Καλογερόπουλος Φ.-Ορφανός Μ. (Καρούσης)
Κορίνθου 19.30 ΚΑΟΚ-Πανερυθραϊκός Κυριακόπουλος-Κωνσταντινίδου (Μαυρατζάς)
Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Πανελευσινιακός Γιακείμη-Σκαλτσής (Ντάβαρης)
Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Ραχιώτης-Παυλόπουλος (Δραμεσιώτης)
Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ιωνικός Ν. Καρακωνσταντόπουλος-Γρίβα (Πετράκης Μιχ.)
Στ. Βενέτης 18.15 Διαγόρας Δρ.-Δάφνη Δαφνίου Σκούτας-Πολυχρόνης (Ζερδεβάς)
Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Τρίτων Στρέμπας-Αναστασίου (Τεφτίκης)

Η βαθμολογία

1.Ιωνικός Νικαίας 18 (9-0)
2.Τρίτωνας 15 (6-3)
3.Πανερυθραϊκός 15 (6-3)
4.ΚΑΟ Κορίνθου 14 (5-4)
5.Ηράκλειο 14 (5-4)
6.Ιπποκράτης Κω 14 (5-4)
7.ΕΦΑΟΖ 14 (5-4)
8.Δάφνη Δαφνίου 14 (5-4)
9.Διαγόρας Δρυπιδέων 13 (4-5)
10.Παγκράτι 13 (4-5)
11.Πρωτέας Βούλας 13 (4-5)
12.Νέα Κηφισιά 13 (4-5)
13.Μανδραϊκός 13 (4-5)
14.Πανελευσινιακός 12 (3-6)
15.Κορωπί 11 (2-7)
16.Ίκαρος Νέας Σμύρνης 10 (1-8)