Η αρχή στην σημερινή αγωνιστική δράση γίνεται στο κλειστό του Ζωγράφου όπου ο ΕΦΑΟΖ μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Αντίπαλος του ο Ιπποκράτης Κω των ανατροπών, ο οποίος βέβαια θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο και εκτός έδρας, μιας και οι επιδόσεις του μακριά από το γήπεδο του δεν είναι καλές μέχρι στιγμής.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας θα βρεθεί στην ανατολική Αττική προκειμένου να αντιμετωπίσει το ανεβασμένο Κορωπί, με την ομάδα του Μάριου Γούναρη να θέλει να συνεχίσει το σερί της και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο στην Α2.

Μάχη γίνεται στο κλειστό του Στρέφη με τον Τρίτωνα να υποδέχεται τη Δάφνη Δαφνίου. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τον Ιωνικό Νικαίας, την ώρα που η ομάδα του Χαϊδαρίου θέλει να αφήσει πίσω της το σερί ηττών των τελευταίων αγωνιστικών και να δείξει ένα πρόσωπο ανάλογο των πρώτων αγώνων.

Το Ηράκλειο υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό, με τους Κρητικούς να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη αγωνιστική όταν και κέρδισαν εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας. Από την άλλη ο Πανερυθραϊκός έχει 15 μέρες που δεν βρίσκεται σε αγωνιστική δράση και μένει να φανεί αν αυτό το κενό τους βοήθησε αγωνιστικά.

Ο Μανδραϊκός, ο οποίος προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τις πληγές του μετά τα όσα συνέβησαν στην περιοχή υποδέχεται την ΑΕΝ Κηφισιάς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Κόρινθο όπου ο τοπικός ΚΑΟΚ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα έχοντας ένα σερί νικών, ενώ ο Πανελευσινιακός πέτυχε την δεύτερη νίκη του μεσοβδόμαδα και θέλει να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο και σήμερα.

Το Παγκράτι υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και να κυνηγούν τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.

Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να χάνουν στο τέλος σχεδόν μέσα από τα χέρια τους τα παιχνίδια με τον Ιπποκράτη Κω και το Κορωπί αντίστοιχα και να θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές των αγώνων:
Ζωγράφου 15.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ιπποκράτης Κοτσιμπος-Κυριακόπουλος (Πετράκης Μιχ.)
Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Στρέμπας-Καρακωνσταντόπουλος (Παππάς)
Αλικαρνασσού 17.00 Ηράκλειο-Πανερυθραϊκός Λογοθέτης-Τσακαλογιάννης (Ευαγγελινός)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Πρωτέας Βούλας Τσαχάκης-Φασόλης (Σταύρου)
ΔΑΚ Κορίνθου 17.00 ΚΑΟΚ-Πανελευσινιακός Καμήτσος-Ασημακάκη (Μαυρατζάς)
Στ. Βενέτης 18.15 Διαγόρας Δρ.-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Μπούκας-Γρίβα (Ζερδεβάς)
Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Ιωνικός Ν. Ραχιώτης-Κονταράτος (Τεφτίκης)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Δάφνη Δαφνίου Ζακεστίδης-Χρηστίδης Ηλ. (Ορφανός)