Το τοπικό ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ηράκλειο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Βασίλη Ράλλη να φιλοξενείται στην παλιά έδρα της, το Λίντο, και να θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Γιώργου Μακράκη έχει ανεβάσει την απόδοση του το τελευταίο διάστημα, και με νίκη θα πλασαριστεί στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Β’ Εθνική αγωνίζονται 38 χρόνια μετά το 1977.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει o Φιλαθλητικός ο οποίος φιλοξενεί στο κλειστό του Ζωγράφου τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ενώ την τρίτη του νίκη με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο του θέλει να πετύχει ο Πανιώνιος που φιλοξενεί στο κλειστό της οδού Αρτάκης τη Νίκη Αμαρουσίου.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται και στο κλειστό «Γ.Παπασιδέρης», όπου το Κορωπί φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας, με τις δυο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, ενώ ο Παπάγου με τον Κώστα Οικονομάκη για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο του, υποδέχεται τον επικίνδυνο Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Επιστροφή στις νίκες θέλει και ο Αμύντας ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της «Πυρκάλ» τον Έσπερο Πατρών, ενώ φαβορί δείχνει να έχει και η αναμέτρηση στην Ελεύσινα, με τον Πανελευσινιακό να υποδέχεται τον Χολαργό, που με τον Κώστα Παπαμάρκο στον πάγκο του, έδειξε να αλλάζει πρόσωπο την περασμένη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Αμύντα. Τέλος, στο κλειστό της Πέρκιζας, ο Προμηθέας Χαλανδίου των αρκετών προβλημάτων υποδέχεται την Ένωση Ιλίου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται το αποτέλεσμα του να παίξει ρόλο στην μάχη της παραμονής, με την ομάδα του Τάκη Πανούλια, να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της, αλλά να είναι σαφέστατα καλύτερο σύνολο από τους γηπεδούχους.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Θεοδωρόπουλος-Μαραμής (Κορασίδης)

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Πόντας-Πολυχρόνης (Γολεγού)

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Ιωνικός Ν. Παπαθανασίου-Μπούκας (Ηπιώτης)

Ν. Περκίζας 17.00 Προμηθέας Χαλ.-Ένωση Ιλίου Μηλαπίδης-Πλιάκας (Παππάς Ηλ.)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Ηράκλειο Τσώνος Β.-Καραβίτης (Γιαννακουδάκης)

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Νίκη Αμαρουσίου Χρηστίδης Ηλ.-Γρίβα (Αλέτρας)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Έσπερος Μαλαμάς-Βαλούρδος (Ντάβαρης)

Β’ Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Χολαργός Τσαρούχα-Καρδάρης (Χασάπης)

photo: basketaki.news