Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Β’ Εθνικής στο Βορρά και το basketblog.gr δίνει τη δικιά του κορυφαία πεντάδα αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Φάνης Κουμπούρας (Ιπποκράτης Κω)

Ο Ιπποκράτης Κω πήρε μεγάλη νίκη για την άνοδο, καθώς κατάφερε να περάσει από τη έδρα του Πανερυθραϊκού και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση. Κορυφαίος για του ‘’νησιώτες’’ ήταν ο Φάνης Κουμπούρας με 24 πόντους.

2. Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Παγκράτι)

Ο έμπειρος σκόρερ του Παγκρατίου βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί της Δάφνης, με τον Γεωργοπαπαδάκο να σημειώνει 29 πόντους με 6 τρίποντα.

3. Διονύσης Καραμπάτσος (Μανδραϊκός)

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών για τον Μανδραϊκό στην εντός έδρας νίκη απέναντι στο Κορωπί, όπου σκόραρε 20 πόντους με 4 τρίποντα.

4. Δημήτρης Καραδολάμης (Τρίτωνας)

Ο Τρίτωνας πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας στο Ηράκλειο, με τον Δημήτρη Καραδολάμη να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι με 23 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του στο ροζ φύλλο αγώνα.

5. Ανδρέας Ψαρόπουλος (Νέα Κηφισιά)

Η Νέα Κηφισιά βρίσκεται σε φόρμα και το απέδειξε, νικώντας τον Πανελευσινιακό με 83-72. Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης, σημειώνοντας 23 πόντους με 3 τρίποντα.

Προπονητής της αγωνιστικής:

Χάρης Κουλουριώτης (Ιπποκράτης Κω)

Ο Ιπποκράτης Κω  πήρε το ντέρμπι επί του Πανερυθραϊκού στη Νέα Ερυθραία, με τον Χάρη Κουλουριώτη να κάνει τρομερή δουλειά και πλεόν η ομάδα του βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.