Το 2/2 έκανε η Δάφνη Δαφνίου, η οποία πήρε σπουδαία νίκη στο “σπίτι” της επί του Παπάγου και συνεχίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από κοντά και ο Τρίτων, ο οποίος πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στο Παγκράτι. Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Μανδραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε της Ένωσης Ιλίου. Ιστορική νίκη για τον Οίακα Ναυπλίου, ο οποίος επικράτησε του Πανελευσινιακού και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της ιστορίας του στη Β’ Εθνική. Πρώτη νίκη και για τον Έσπερο Καλλιθέας, ο οποίος επικράτησε του Γλαύκου.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.gr ανέδειξε την κορυφαία πεντάδα καθώς επίσης και τον προπονητή της αγωνιστικής και δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στον κόσμο να αναδείξει τον MVP της αγωνιστικής αλλά και τον κορυφαίο προπονητή.

Αναλυτικά:

Φάνης Κουμπούρας (Οίαξ Ναυπλίου): Μεστή εμφάνιση από τον… μαέστρο του Οίακα. Ο Κουμπούρας άρχισε από νωρίς φέτος τις… κουμπουριές του, πετυχαίνοντας 27 πόντους έχοντας μία μεστή εμφάνιση, στην οποία αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιούργησε πολλές φάσεις όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στην αντίπαλη άμυνα.

Γιασέρ Σαλέχ (Δάφνη Δαφνίου): Φανταστική εμφάνιση από τον γκαρντ της Δάφνης Δαφνίου. Ο Σαλέχ ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι, πετυχαίνοντας 19 πόντους με 1 τρίποντο ενώ μετέτρεψε τον αγώνα σε… dunk contest, καρφώνοντας 4 φορές στο καλάθι του Παπάγου, ξεσηκώνοντας τους φίλους της ομάδας και ανεβάζοντας τη διάθεση όλων ενόψει της συνέχειας.

Σωκράτης Ψαρόπουλος (Τρίτων): Πολύ καλή παρουσία από τον έμπειρο περιφερειακό του Τρίτωνα. Σε έναν αγώνα που οι παίκτες του Μιχάλη Μιχέλακου απέδωσαν όλοι στο μέγιστο βαθμό, ο Ψαρόπουλος ήταν και ο πλέον εύστοχος, μιας και πέτυχε 23 πόντους με 2 τρίποντα και βοήθησε τα μέγιστα και στο αμυντικό κομμάτι.

Θοδωρής Βασιλόπουλος (Μανδραϊκός): Επιβλητική παρουσία του “ψηλού” του Μανδραϊκού κάτω από τη ρακέτα. Ο Βασιλόπουλος ήρθε το καλοκαίρι στη Μάνδρα και δείχνει με το καλημέρα της διαθέσεις του, με τον έμπειρο φόργουορντ να πετυχαίνει 18 πόντους και να βοηθάει αμυντικά και επιθετικά στο κομμάτι των ριμπάουντ, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Τζίμη Κουστένη αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό της Μάνδρας.

Στέλιος Σκουλούδης (Έσπερος): Απόλυτος κυρίαρχος κάτω από το καλάθι ο σέντερ του Έσπερου. Ο Σκουλούδης ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Γλαύκο, με τον έμπειρο σέντερ να πετυχαίνει 20 πόντους και να έχει τον πλήρη έλεγχο στο “ζωγραφιστό” δείχνοντας το ταλέντο του και γεμίζοντας χαμόγελα τους φίλους της ομάδας.

Προπονητής της αγωνιστικής: Μιχάλης Μιχελάκος (Τρίτων): Ο Τρίτων έδειξε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της σεζόν για το Κύπελλο Ανδρών ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με το Παγκράτι έδειξε ότι μπορεί να βγει νικητής κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Αναμφίβολα σημαίνοντα ρόλο στο εγχείρημα της φετινής σεζόν έχει ο Μιχάλης Μιχελάκος, ο οποίος συνεχίζει το project του και στον αγώνα με το Παγκράτι με το κοουτσάρισμα του κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και διατήρησε το υπέρ του σκορ στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.