Μετά το πρωτάθλημα της Α2, επανέρχεται και αυτό της Β’ Εθνικής με την 13η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, με τους δυο πρωτοπόρους να δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το προπορευόμενο Ηράκλειο φιλοξενείται στο κλειστό του Υμηττού από τον πολύ δυνατό Αμύντα, θέλοντας να συνεχίζει από εκεί που ολοκλήρωσε το 2015, με τον Βασίλη Ράλλη να μην υπολογίζει στην παρουσία του Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης (7/1). Από την πλευρά τους και οι «πορτοκαλί» με νίκη θα βρεθούν κοντά στην κορυφή με δική τους νίκη.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στου Ζωγράφου, όπου ο αήττητος στην έδρα του Φιλαθλητικός υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας, σε μια μονομαχία, όπου ο νικητής θα μπορέσει να αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ για την μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου θα έχει στο ρόστερ της και τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων τον περασμένο Οκτώβρη.

Με τοπικό ντέρμπι υποδέχεται το 2016 τη Νέα Σμύρνη, όπου στο κλειστό της οδού Αρτάκης, ο Πανιώνιος υποδέχεται για πρώτη φορά τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, όντας το μεγάλο φαβορί, ενώ την πρώτη τους θα κάνουν στους πάγκους τους, ο Κυριάκος Πουλίδης στο παιχνίδι του Παπάγου με το Κορωπί στο «Σαλούν», και ο Νίκος Χρυσόγελος σε αυτή της Νίκης Αμαρουσίου, που φιλοξενείται στην Ελευσίνα.

Τέλος, με ενδιαφέρον, και χωρίς φαβορί αναμένονται τα παιχνίδια του Προμηθέα Χαλανδίου με τον Χολαργό, του Εργοτέλη στο Λίντο με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και της Ένωσης Ιλίου με τον Έσπερο Πατρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός – Ιωνικός Νικ. Μπίκας, Καραβίτης (Βιδάλης)

Παπάγου 17.00 Παπάγου – Κορωπί Παυλόπουλος, Ζακεστίδης (Μαυρουδής)

Ν. Πέρκιζας 17.00 Προμηθέας Χ. – Χολαργός Πόντας, Σπυρόπουλος Σπ. (Ζερδεβάς)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης –  Κρόνος Αγ. Δημ. Κυριακόπουλος, Λιότσος (Ευαγγελινός)

Ν. Σμύρνης 19.30 Πανιώνιος – Ίκαρος Ν. Σμυρ. Μαραμής, Γιακείμη (Τζουβαράς)

Υμηττού 17.00 Αμύντας – Ηράκλειο Δεληγιαννίδης, Τζίμα (Σταύρου)

Β΄ Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός – Νίκη Αμαρ. Τσαχάκης, Αναστασίου (Σιώκας)

Β΄ Κλ. Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου – Έσπερος Αναστόπουλος Α., Μακρής (Ντάβαρης)

b-eth-notos-12h