Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, και στο Νότο τον βρίσκει να υποδέχεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με τεράστια ιστορία, με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα παιχνίδι σταθμό αναφορικά με την άνοδο, ειδικά για τους γηπεδούχους. Το κλειστό της οδού Αρτάκης αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στην έδρα τους.

Δύσκολο παιχνίδι δίνει και το πρωτοπόρο Ηράκλειο, με την εξαιρετική Ένωση Ιλίου του Τάκη Πανούλια να αποτελεί δύσκολο αντίπαλο, ειδικά στο γήπεδο της, ενώ στις θέσεις της κορυφής θέλει να παραμείνει και ο Αμύντας, ο οποίος αθόρυβα βρίσκεται στην 2η θέση, και απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Κρόνου θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με 11 νίκες, κάνοντας όνειρα ανόδου. Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Πανελευσινιακός που φιλοξενεί στο κλειστό της Γούβας τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ενώ καθοριστικό αναφορικά με την σωτηρία είναι το παιχνίδι στο κλειστό της «Περκίζας» όπου ο ουραγός Προμηθέας Χαλανδρίου φιλοξενεί τον Έσπερο Πατρών που προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες.

Δυνατό και εντελώς αμφίρροπο παιχνίδι περιμένουμε στο κλειστό του Ζωγράφου όπου ο Φιλαθλητικός, ο οποίος με τρεις διαδοχικές ήττες παρουσιάζει μια κάμψη, και δείχνει να χάνει τον στόχο της ανόδου, υποδέχεται τον Παπάγου, ο οποίος πήρε νίκη ζωής απέναντι στον Προμηθέα την περασμένη αγωνιστική, αλλά ψάχνει ένα διπλό από τις αρχές Δεκέμβρη. Τέλος, ο πάντα δυνατός στο Λίντο, Εργοτέλης, φιλοξενεί το Κορωπί που έρχεται με ένα σερί τριών νικών, ενώ ο Χολαργός μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα θέλει να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με θετικό πρόσημο, φιλοξενώντας το κλειστό «Αντ.Τρίτσης» τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία μπορεί να βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά, αλλά χάνει όλα τα παιχνίδια με οριακές διαφορές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα – 1ος Όμιλος

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Παπάγου Κωνσταντινόπουλος-Χαλαμπαλάκης (Μουζάκης Στ)

Ν. Περκίζας 17.00 Προμηθέας Χαλ.-Έσπερος Κοντίλης-Βαλούρδος (Καρούσης)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Κορωπί Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου (Μπορμπαντωνάκης)

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Ιωνικός Ν. Ψαριανός-Μπίκας (Ντίνος)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Κρόνος Αγ. Δημητρίου  Στρέμπας-Ορφανός Ι (Γολεγού)

Β’ Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Πόντας-Καλογερόπουλος Φ (Ζερδεβάς)

Β’ Κλ. Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου-Ηράκλειο Μπούσιας-Φάκαρος (Λημνιάτης)

Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Νίκη Αμαρουσίου Σιώκας-Φραγκούλη (Τεφτίκης)