Αυλαία στο πρωτάθλημα, λοιπόν, της Β’ Εθνικής, υπάρχουν αγώνες μπαράζ, βέβαια, για τους τρίτους και τέταρτους των δύο Ομίλων, ωστόσο, μέσα απ’ την συνηθισμένη δύσκολη διαδικασία, επιχειρούμε να φιλτράρουμε, κάποιους εκ των διακριθέντων, των πρόσφατων παιχνιδιών του Νότου, είτε το σχήμα «βγαίνει», στέκεται, ανά θέση, είτε όχι, επιλέγουμε τους εξής. Προσπαθώντας, πάντα, να έχουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους πρωταγωνιστές στο κάδρο.

Κώστας Κεφαλάς (ΑΕΝΚ)
Εύκολα και ο Σπύρος Παναγιωταράς (Ιωνικός) μπορεί να διεκδικεί θέση στους καλύτερους της αγωνιστικής, αναμφίβολα, αμφότεροι οι παίκτες, προέρχονται από θετικότατες εμφανίσεις, ανεξαρτήτως αν, αντίστοιχα, Εργοτέλης και Αγία Παρασκευή, είχαν υποβιβαστεί, αποδεικνύοντας πως μπορούν να αποτελούν σταθερές λύσεις στα γκαρντ.

Μιχάλης Πολυτάρχου (Περιστέρι)
Ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής πορείας των «κυανοκίτρινων», μαζί με τον συμπαίκτη του Σπύρο Μαγκουνή, ήταν, για άλλη μια φορά, ανάμεσα στους κορυφαίους της ομάδας τους, στο ματς (φιέστα) κόντρα στον Μανδραϊκό.

Λουκάς Γιαουρτόγλου (Ερυθραία)
Απέναντι στο Κορωπί, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σίγουρα θα επιθυμούσε ένα βήμα παραπάνω φέτος με τους «ερυθρόλευκους», όμως, όπως και να έχει, η εμπειρία του, ο πολυδιάστατος ρόλος του, είναι πολύτιμα συστατικά για ένα σύνολο.

Χρήστος Γκαβανόπουλος (Τρίτων)
Δεν σταματά… να σουτάρει, αλλά και να ευστοχεί ο παλιός φόργουορντ της Νήαρ Ηστ που έχει έριξε άγκυρα την τελευταία τριετία στο σωματείο των Σεπολίων, κλείνοντας την σεζόν με ιδιαίτερα καλή παρουσία στο ματς με τον Απόλλωνα.

Δημήτρης Λεγκίκας (ΕΦΑΟΖ)
Βοήθησε την ομάδα του Ζωγράφου να σημειώσει διπλό γοήτρου στο Μπραχάμι, επί του Κρόνου, έχοντας, προηγουμένως, μέσα στην χρονιά, αξιοπρόσκετες παρουσίες, γενικότερα.

Κόουτς: Λευτέρης Τσαουσίδης (Ελευσίνα), Δημήτρης Ποδαράς (Πρωτέας Βούλας)
Μοιράζονται στο φινάλε το βραβείο του τεχνικού της αγωνιστικής, ο πρώτος γιατί ώθησε τους «σταχυοφόρους» σε νίκη πρεστίζ με το Μαρούσι (της Α2 πλέον) και ο δεύτερος γιατί κράτησε όρθια την ομάδα των νοτίων προαστίων και στην κατηγορία, αλλά και στο δυνατό ματς με τον -3ο της κατάταξης- Παπάγου.