Την τελευταία μέρα του τριήμερου ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι παίκτες του Ψυχικού αφού αύριο θα επιστρέψουν στο παρκέ για να ξεκινήσει η προετοιμασία τους εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό. Οι “κυανοκίτρινοι” είχαν την ευκαιρία να “γεμίσουν τις μπαταρίες” τους αυτές τις ημέρες λόγω του ρεπό που είχαν στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν άφησε, όμως, την ομάδα του να χάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό καθώς την περασμένη βδομάδα είχε κλείσει τρία φιλικά παιχνίδια με Λαύριο (Τετάρτη), Ιωνικό Νικαίας (Πέμπτη) και Γαλάτσι (Παρασκευή), πριν επιβραβεύσει τους παίκτες του με το τριήμερο ρεπό.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων αναμένει να μάθει αν θα έχει από αύριο στη διάθεσή του τον Βασίλη Μιχόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έκανε θεραπείες καθ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Υπάρχει, πάντως, αισιοδοξία πως ο 30χρονος φόργουορντ θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αυτές τις ημέρες και θα δηλώσει “παρών” για την αναμέτρηση με τους “μπλε”, οι οποίοι είναι οι… αυτουργοί της μοναδικής φετινής ήττας του Ψυχικού στο πρωτάθλημα.