Ο γκαρντ της ομάδας του Εθνικού Πειραιά Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, αποκάλυψε πως η διοίκηση του Εθνικού τακτοποίησε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες για φέτος.

 Επίσης, ο Γεωργοπαπαδάκος που βρέθηκε μόλις μία σεζόν στην ομάδα, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την πορεία του Εθνικού στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής

Μάλιστα, ο Εθνικός μετά και την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄Εθνικής, έχοντας ρεκόρ 13-8 σε ισοβαθμία με τον 4ο της βαθμολογίας Πρωτέας Βούλας. Ο Γεωργοπαπαδάκος αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα της επιτυχημένης σεζόν του Εθνικού και φαίνεται πως έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευσή του:

«Οι σοβαρές ομάδες δημιουργούνται από σοβαρές διοικήσεις. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που αποτέλεσα μέλος της επιτυχημένης πορείας του Εθνικού , που τη φετινή χρόνια παρότι το πρωτάθλημα λόγω πανδημίας δεν ολοκληρώθηκε κ η ομάδα μας δε βρισκόταν στις ‘αμεσες ‘ θέσεις ανόδου , οι άνθρωποι της φρόντισαν να τακτοποιήσουν όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου…Πιο συγκεκριμένα ,οι άνθρωποι λοιπόν δεν έκριναν την ομάδα βάσει αποτελεσμάτων όπως κάνει η πλειοψηφία των ομάδων αλλά βάσει συμφωνιών που έκλεισαν το περασμένο καλοκαίρι. Απλά περήφανος!»