Χωρίς τον Λάρι Τασόπουλο θα παραταχθεί κόντρα στον Κρόνο ο Ιωνικός Νικαίας (27/03), με τον Ανδρέα Γιαννίκο να τονίζει πως άπαντες θα πρέπει να αγωνιστούν ενωμένοι, ώστε να καλύψουν το κενό της απουσίας του αρχηγού τους.
 
Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου καλείται να περάσει από την έδρα του Κρόνου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει έναν “πονοκέφαλο” να αντιμετωπίσει. Πρόκειται για τον Λάρι Τασόπουλο, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από την προσεχή αναμέτρηση του Ιωνικού, λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο.
 
“Οφείλουμε να δείξουμε συσπείρωση και ομαδικό πνεύμα, προκειμένου να καλύψουμε την απουσία του Τασόπουλου που είναι πολύτιμος για την ομάδα μας. Είναι ο αρχηγός μας, ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι για την ομάδα και τώρα που θα απουσιάσει θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί την δουλειά του για να πετύχουμε τον στόχο μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γιαννίκος, αναφερόμενος στην απουσία του αρχηγού της ομάδας.
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων: “Ο Κρόνος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα στην έδρα της, την οποία αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ και την κερδίσαμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία παρότι αγωνιστήκαμε χωρίς τον Τασόπουλο. Αυτό το παιχνίδι όμως θα είναι πιο δύσκολο, καθώς παίζουμε στην έδρα του Κρόνου και εκτιμώ ότι θα κριθεί στον έλεγχο των ριμπάουντ και στο κατά πόσο θα περιορίσουμε με την άμυνα μας τα ατού του αντιπάλου”.
 
Τέλος, για το “κλειδί” του προσεχούς αγώνα, είπε: “Θεωρώ ότι το παιχνίδι και η εξέλιξη του θα εξαρτηθεί από το πόσο προσηλωμένοι θα είμαστε στην άμυνα, ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τρέξει και να βρει τους εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό” παρατήρησε ο δυναμικός γκαρντ του Ιωνικού που δεν ξέχασε τον αρχηγό της ομάδας Λάρι Τασόπουλο λέγοντας πως “οφείλουμε να δείξουμε συσπείρωση και ομαδικό πνεύμα, προκειμένου να καλύψουμε την απουσία του Τασόπουλου που είναι πολύτιμος για την ομάδα μας. Είναι ο αρχηγός μας, ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι για την ομάδα και τώρα που θα απουσιάσει θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί την δουλειά του για να πετύχουμε τον στόχο μας”.