Η δύσκολη χρονιά του Εργοτέλη έφτασε στο τέλος της, καθώς η ομάδα, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες και την ψυχολογική εξαθλίωση, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Β’ Εθνική.

Πάρα ταύτα, οι σχέσεις του προέδρου των τμημάτων μπάσκετ, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, με το σύλλογο φαίνεται πως βρίσκονται σε τέλμα, καθώς, όπως ο ίδιος δήλωσε στο “www.neakriti.gr”, οι αντοχές του έχουν τελειώσει και δεν προτίθεται να συνεχίσει χωρίς βοήθεια, και το ερχόμενο Σαββαττοκύριακο αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Βρέντζο, για να μιλήσουν για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γιαννουλάκης:

“Έμαθα να μην περιμένω τίποτα, όμως, δεν πρόκειται να συνεχίσω χωρίς βοήθεια. Ο σύλλογος πέτυχε πολλά τη χρονιά που μας πέρασε και υπό δύσκολες συνθήκες, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στη Β’ Εθνική, ενώ κατέκτησε και τα δύο από τα τέσσερα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ (έφηβοι, κορασίδες), έχοντας συμμετοχή στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Μέχρι εδώ όμως. Το έχω μεταφέρει και το ξέρουν. Δεν μπορώ να ταλαιπωρούμαι άλλο και παράλληλα να ταλαιπωρώ και τους συνεργάτες μου. Τελείωσαν οι αντοχές μου. Εάν δεν υπάρξει βοήθεια οι διαδικασίες θα επισπευτούν.

Δεν είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό αντίτιμο, όμως δεν μπορώ να συνεχίσω μόνος μου. Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες από την περσινή χρονιά, ωστόσο, οι παίκτες με γνωρίζουν χρόνια και ξέρουν ότι δε θα χάσουν τα δεδουλευμένα. Κουράστηκα πάρα πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και δεν αντέχω άλλο. Κι επειδή δε μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μέσα στην ομάδα και εξαιρώ τον προπονητή και κάποιους παίκτες, η ψυχολογική κούραση γίνεται μεγαλύτερη“.