Στην τελευταία αναμέτρηση του έτους, ο Δημήτρης Χουχουλής δεν θα έχει να διαχειριστεί απουσίες, καθώς θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, με τον ιθύνοντα νου της ομάδας, Λουκά Γιαουρτόγλου, να καλεί, μέσω των δηλώσεών του στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για το αυριανό ματς, τον κόσμο του Πανερυθραϊκού να γεμίσει το “Στέλιος Καλαϊτζής” και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί ακόμη μία σημαντική νίκη, πριν φύγει το 2018.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς πριν τις Γιορτές, απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος, με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους, που στοχεύει την άνοδο. Κάποια άτυχη αποτελέσματα που έχουν τις τελευταίες Αγωνιστικές δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζει και δεν λέει κάτι, ούτε μειώνει την αξία τους ως ομάδα, ίσα-ίσα θα πρέπει να είμαστε διπλά ενεργοποιημένοι. Εξάλλου, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα οι διαφορές φέτος στην Β’ Εθνική είναι πολύ μικρές έως και απειροελάχιστες και έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους!

Ωστόσο, ξέρουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι απέναντι στον Δούκα. Συν τοις άλλοις, βρισκόμαστε και σε διαρκή ανοδική πορεία, κάθε εβδομάδα είμαστε και καλύτεροι και αυτό θα πρέπει να το διατηρήσουμε. “Οδηγός” μας (και) για το αυριανό ματς θα πρέπει να είναι η αμυντική προσήλωση που δείξαμε την προηγούμενη Αγωνιστική, θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και να μην αφήσουμε ούτε μία φάση να πάει χαμένη και θεωρώ ότι αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε και μεγάλη τύχη για ακόμη ένα σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Πανερυθραϊκού να γεμίσουν το “Στέλιος Καλαϊτζής” και να κλείσουμε όλοι μαζί σαν Οικογένεια τη χρονιά με άλλη μία σημαντική νίκη!

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!».