Ίσως την πιο κρίσιμη νίκη του στην φετινή σεζόν πέτυχε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του πολύ ισχυρού Άργους Ορεστικού με 97-94 στην δεύτερη παράταση, και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της απευθείας ανόδου στην Α2, έχοντας βατό πρόγραμμα, και θέλοντας να φτάσει στις 19 συνεχόμενες νίκες, Ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς μίλησε για νίκη σε πολύ δύσκολη έδρα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις των Σωκράτη Μαναβόπουλου και Γιάννη Χαμηλού:

«Ήταν μια ακόμα νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο, που ήρθε μέχρι εδώ να μας υποστηρίξει. Συνεχίζουμε και θέλουμε να φτάσουμε ως το φινάλε με νίκες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει και τι θα γίνει τελικά».

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος ανέφερε πως: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και παίζοντας πολύ καλά ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά η κούραση στο τέλος έφερε ένα κενό διάστημα που μας στοίχησε. Ευτυχώς, αποδειχθήκαμε πιο ψύχραιμοι στο τέλος και κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, διατηρώντας το σερί της ομάδας και επεκτείνοντας το ρεκόρ της. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκες και τις αφιερώνουμε στον καταπληκτικό κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη και ορμή, και τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ». 

Τέλος, έτερος αθλητής του Προμηθέα, ο Γιάννης Χαμηλός δήλωσε: Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Στη μεγαλύτερή του διάρκεια κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια σημαντική διαφορά, αλλά κάποια δικά μας λάθη στο τέλος, μαζί με την ποιότητα του αντιπάλου και τον παλμό και τον ενθουσιασμό της κερκίδας έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ως το τέλος. Θέλουμε να μείνουμε αήττητοι ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά και να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που είναι στο πλευρό μας και μας δίνει απίστευτη δύναμη».