Στέριωσε για τα καλά στον Τρίτωνα ο Γιάννης Κουκουνιάς. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ (2.02μ.) υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα και έτσι θα παραμείνει στον σύλλογο της Β’ Εθνικής για 4η συνεχή χρονιά. Οι άνθρωποι της ομάδας θεώρησαν ότι ο Κουκουνιάς έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και αποτελεί καλό χαρτί του Τρίτωνα και έτσι αποφασίστηκε το συμβόλαιό του να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο. Ο παίκτης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση τα βρήκε σε όλα και έτσι ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, αγωνίστηκε στην περασμένη σεζόν σε 30 παιχνίδια με την ομάδα και είχε μέσο όρο 5.3 πόντους. Ο Αγρινιώτης παίκτης έχει περάσει από αρκετές ομάδες. Επαιξε στον Αετό, πήγε στον Ιωνικό Νικαίας, στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Δόξας Λευκάδας, μετά πήγε στην ΑΕΚ Αργους και τελικά φαίνεται πως βρήκε την Ιθάκη του στον Τρίτωνα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τρίτωνα για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κουκουνιά:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Κουκουνιάς θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική χρονιά, τέταρτη συνεχόμενη, στην ομάδα μας».