Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεσαι δυνατούς συμμάχους και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν καλά στη Βέροια. Ο νεοφώτιστος Φίλιππος προσέθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία πολύ μεγάλη συνεργασία φιλοδοξώντας να μεγαλώσει μέσα στο παρκέ και να κυνηγήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Οι “κόκκινοι” θα πορευθούν για την επόμενη σεζόν με το “Regency Casino Thessaloniki”, σε μια συνεργασία που αναμένεται να αποφέρει αμοιβαία οφέλη και στις δύο πλευρές. Η πασίγνωστη εταιρεία, κορυφαία στον τομέα της διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε πανελλαδικό επίπεδο, θα διαφημίζεται στη φανέλα της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, όπως επίσης στο γήπεδο και σε όλες τις εκδηλώσεις, αγωνιστικές και μη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας, κ. Γιώργος Τραπεζανλίδης, δήλωσε για τη συνεργασία: ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Regency για τη συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει και την έχουμε οραματιστεί.

Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή σε μία μακροχρόνια σχέση συνεργασίας. Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα να υπάρχουν κορυφαίες εταιρείες, όπως η Regency, που στηρίζουν τις υγιείς προσπάθειες. Καλούμε το κοινό της Βέροιας, του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα να στηρίξει όλους τους συνεργάτες που στέκονται στο πλευρό μας.”