Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό από τον ίδιο τον Χριστόδουλο Καράβολα, ο έμπειρος φόργουορντ αποχώρησε και ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα του Αιγάλεω

Για το γεγονός αυτό πήρε θέση δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook o άλλοτε συμπαίκτης του στο Αιγάλεω Γιάννης Γκαγκαλούδης

Ο αστέρας του Αμαρουσίου έκανε τα παράπονά του δημοσίως για την αποχώρηση του Καράβολα από το Αιγάλεω, κάνοντας λόγο για ασέβεια από το σωματείο προς το πρόσωπο και την προσφορά του έμπειρου φόργουορντ στο σύλλογο.

Μάλιστα άφησε και αιχμές για το σωματείο του Διαγόρα Δρυοπιδέων ανοιχτά, ενώ ανέφερε πως ο κόσμος του συλλόγου ξέρει να εκτιμάει.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για το γεγονός της αποχώρησης του Καράβολα από το Αιγάλεω:

“Διάβασα κάτι και θέλω να πω το εξής….Τσακώθηκα μαζί του 100 φορές…Πήγαμε να παίξουμε μπουνιές, αλλά ανεβήκαμε κατηγορία και έμεινε η χαρά και η τρέλα όλης της χρονιάς…Εσείς εκεί στο Διαγόρα που γίνατε Αιγάλεω το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να φάτε αυτόν που έβαζε πλάτη όταν το Αιγάλεω χαροπάλευε??? Εσείς στο Αιγάλεω αυτό είναι το ευχαριστώ στον Χριστόδουλο για ό,τι έχει κάνει??? Και δεν μιλάω για τον κόσμο γιατί σίγουρα ξέρει να εκτιμάει…Μέγα λάθος…σίγουρα ο καθένας θα τραβήξει το δρόμου του και ό,τι είναι θα το γράψει η ιστορία…Αυτά…συγχαρητήρια…”