Σε φάση ανασύνταξης βρίσκεται το Περιστέρι, το οποίο μετά τον υποβιβασμό του από την Α2, αφού δεν κατάφερε να τον αποφύγει στα play out με τη Λιβαδειά, θα επιχειρήσει να «χτίσει» πάνω σε στέρεες βάσεις, την προσπάθειά του να καταστεί ανταγωνιστικό στην επόμενη Β’ Εθνική και να επιστρέψει άμεσα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Η συνέχεια της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγιάννη και η πολύ πιθανή παραμονή των Δημήτρη Κατιάκου, Κώστα Παπαντωνάκου και Μιχάλη Πολυτάρχου, αποτελεί ήδη έναν καλό «οιωνό» για την ομάδα των Δυτικών προαστίων, η οποία ήδη έχει αρχίσει να στρέφει το ενδιαφέρον της και στους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, έχει ήδη αναπτυχθεί έντονο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κυριακόπουλο. Ο πολύπειρος γκαρντ, ήταν φέτος από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην τρομερή πορεία του Παγκρατίου προς την 5η θέση και την είσοδο στα playoffs ανόδου της Α2. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να γίνει σύντομα κίνηση από την πλευρά της διοίκησγς, ώστε να τον κάνει δικό της, με στόχο να διαμορφωθεί μια ισχυρή περιφερειακή γραμμή, υπό τις οδηγίες του κόουτς Καραγιάννη.

Ο Κυριακόπουλος, στην άρτι ληχθείσα σεζόν, είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ανά αγώνα και παραμένει μία εξαιρετική λύση για τη θέση του πλέι μέικερ, στα 37 του χρόνια (1.85), με θητεία νωρίτερα σε Πανιώνιο, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Πανελευσινιακό και Δόξα Λευκάδας.