Μετά από μια πλέον απογοητευτική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, όπου τερμάρισε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας μόλις μια νίκη σε σύνολο 28 αγώνων, η Δάφνη Δαφνίου αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές εν όψει της επιστροφής της στη Β’ Εθνική.

Μια από αυτές δεν είναι άλλη από την αλλαγή στο κάδρο του πάγκου, με τον Ηλία Στρατικόπουλο να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία του δύσκολου έργου της επιστροφής της ομάδας από το Χαϊδάρι στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο νεαρός τεχνικός, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Αιγάλεω όντας στο πλευρό του Αλέξη Ζαβού στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, φαίνεται πως έχει το απαραίτητο πράσινο φως τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, μια από τις πιο… βαριές μορφές στην ιστορία της ομάδας που τρέχει ένα πρόγραμμα στα σπλάχνα του συλλόγου.

Κατά το παρελθόν, ο Στρατικόπουλος έφτιαξε το όνομά του κυρίως στην τοπική ένωση της ΕΣΚΑ, όπου για πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος προπονητής του ΑΓΣ Πολυνίκη στην πρώτη κατηγορία.