To Basketblog είχε αποκαλύψει στις 24/7 ότι ο Γιώργος Αρνόκουρος θα δοθεί δανεικός από το Περιστέρι στην Δάφνη Δαφνίου στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μια συνεργασία που φάνηκε και χθες με τον δανεισμό του Διονύση Τάταρη στην ομάδα του Δαφνίου από τον σύλλογο της Δυτικής Οχθης. Ε, σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση. Το Περιστέρι ανακοίνωσε και επίσημα τη απόκτηση του νεαρού παίκτη και τον δανεισμό του στη Δάφνη Δαφνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου για την απόκτηση του Γιώργου Αρνόκουρου και την παραχώρησή του με μορφή δανεισμού στην Δάφνη Δαφνίου:

“O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Αρνοκούρου (18χρ., 2,01μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο διεθνής, με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, φόργουορντ αναδείχθηκε στον ΑΟΝΑ, κι αποκτήθηκε από τον σύλλογο μας, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στην Δάφνη Δαφνίου, καθώς θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΣΠ με την γειτονική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”!