Το μεγάλο “διπλό” που αναζητούσε ο Πιερικός Αρχέλαος προκειμένου να ανέβει κι άλλο η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο των “μελανόλευκων”. Η ομάδα του Αστέριου Καλύβα πήρε μία νίκη –  “χρυσάφι” στην έδρα της ΜΕΝΤ με 73-71 και, πλέον, μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στον Πιερικό Αρχέλαο με λέι απ λίγο πριν το τέλος, Χρήστος Γκαβανόπουλος, μιλώντας για την επιτυχία της ομάδας του υποστήριξε: “Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό.

Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός των “μελανόλευκων”, Δημήτρης Πόδας, τόνισε: “Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει”.