“Ζωντανός” στο κυνήγι της σωτηρίας έμεινε ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος επικράτησε άνετα της ΜΕΝΤ με 79-54. Η ομάδα της Κατερίνης επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό της και με όπλο τον επιθετικό της πλουραλισμό πρόσθεσε στο ενεργητικό της ένα ακόμα δίποντο που την διατηρεί στο κόλπο της παραμονής.

Η νίκη, αλλά και η θετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του, δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: “Ήταν μια καλή νίκη για μας που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που παρά το νεαρό της ηλικίας, είναι ιδιαίτερα μαχητική. Εμείς δείξαμε ωριμότητα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε άνετα στη νίκη. Προχωράμε και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το οποίο θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα”.

Πλέον, η προσοχή των “μελανόλευκων” στρέφεται στην εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στο Μαρούσι, εκεί όπου θα κυνηγήσουν το “διπλό” που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.