Το μπαράζ πληροφοριών, που αφορά στην επικείμενη “νέα τάξη πραγμάτων” στην ΑΕΚ δημιουργεί την αίσθηση, ότι το Τμήμα Μπάσκετ δεν κινείται.

Η αλήθεια είναι, ότι οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι δουλεύουν μεθοδικά ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και στο… Κύπελλο Ελλάδος. Προεξάρχοντος του νέου αθλητικού διευθυντή Δήμου Ντικούδη, ο οποίος θα έχει λόγο και άποψη στις αποφάσεις, οι “Ενωσίτες” σχεδιάζουν και επανασχεδιάζουν (ελέω… ΕΟΚ) την ομάδα της ερχόμενης περιόδου.

Πάντως, σήμερα, σύμφωνα με την “ΩΡΑ των σπορ”, οι προπονητές της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος και Παναγιώτης Χατζηελευθερίου θα κάνουν το τραπέζι στους παίκτες της ομάδας της περιόδου, που τελείωσε, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να τους ευχαριστήσουν για την στήριξη και προσπάθειά τους. Το δείπνο έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά την προπόνηση σε ταβέρνα των Βριλησσίων.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο Νίκος Γκίκας (όπως πρώτος αποκάλυψε ο “σπεσιαλίστ” του ρεπορτάζ, Γιώργος Νικολάου, και επιβεβαίωσε ο παίκτης με δηλώσεις του στο basketblog.gr) παραμένει το φαβορί για την θέση του άσσου. Θέμα με τους αδελφούς Παπαδιονυσίου του Δούκα εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ σύμφωνα με την “ΩΡΑ” είναι θέμα του Στάθη Παπαδιονυσίου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ανοικτό παραμένει το θέμα των ψηλών. Με τον… Δημήτρη Δέσπο να βρίσκεται ακόμη στον αέρα για την θέση του δεύτερου σέντερ, ενώ η ΑΕΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τον βασικό σέντερ. Όμως, δεν πρόκειται να κινηθεί αν δεν λάβει την απάντηση του Δέσπου, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εξετάσει την περίπτωση για την απόκτηση δύο ψηλών, ή την περίπτωση παραμονής του Άγγελου Σιαμανδούρα. Για την θέση “τρία” φαβορί παραμένει ο Βαγγέλης Καράμπουλας. Για την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί φιλικό της ΑΕΚ με τη Νήαρ Ηστ στη Καισαριανή, όπου θα δοκιμαστούν αρκετοί νέοι παίκτες…