Την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του ΚΣ Γέφυρας φτάνοντας έτσι στο 10-7 και ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του. Ο Αλέξανδρος Τζουβάρας ήταν ένας από τους παράγοντες που έφεραν την ομάδα του στη νίκη με 64-67 κόντρα στο Στρατώνι. Οι δηλώσεις των δύο προήλθαν από την ομαδα του facebook «Τα νέα των φίλων του ΚΣ Γέφυρας»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής και ο παίκτης της ομάδας:

Ο προπονητής του ΚΣ Γέφυρας Ανδρέας Καραπιπερίδης είπε:

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε ισχυρό κίνητρο για την διεκδίκηση της νίκης. Έλλειψη συγκέντρωσης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Ικανότητα και τύχη μας έδωσαν τη νίκη στη λήξη του παιχνιδιού. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη αυτήν την περίοδο και τα συγχαρητήρια ανήκουν αποκλειστικά στους παίκτες. Αναμένουμε την συμπαράσταση του κόσμου για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τους Μαχητές Πειραματικού Πευκων».

Ο αθλητής της ομάδας Αλέξανδρος Τζουβάρας ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Η ομάδα έδειξε ψυχραιμία και χαρακτήρα στο τέλος. Συνεχίζουμε τη δουλειά στο γήπεδο ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Κυριακή με τα Πεύκα».