Την ομάδα του Παπάγου φιλοξενεί το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (21/10) στο Δαΐς, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Δούκα σε ένα άκρως σημαντικό ματς για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Δενδρινός μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως ο Δούκας πρέπει να μείνει προσηλωμένος στο πλάνο για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Α.Σ. Παπάγου είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και έχει στις τάξεις της πολλούς νέους παίκτες αλλά και θεωρώ τον πιο έμπειρο και έναν από τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας, τον Τόλη Κουτρούλια… Προέρχεται από μια ήττα που προφανώς την έχει πεισμώσει και θα ψάξει να αντιδράσει στο μεταξύ μας ματς, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας…»

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Καταλυτικό ρόλο στον αγώνα θεωρώ ότι θα παίξει η άμυνα μας και πιστεύω ότι αν λειτουργήσουμε ομαδικά για σαράντα αγωνιστικά λεπτά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Άλλωστε, μέσα στην έδρα μας πρέπει να έχουμε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε αναμέτρηση και με την βοήθεια του κόσμου μας θα διεκδικήσουμε τις νίκες που μας αναλογούν για να φτάσουμε στον στόχο μας…».