Ανακουφισμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Χολαργό ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι πληροφορήθηκαν για το “δελτίο Τύπου” της διοίκησης του Χολαργού, που αφορούσε στη διαιτησία του αγώνα και στην ΑΕΚ, αλλά δεν προτίθενται να κινηθούν “εν θερμώ”. Πρόδηλο είναι, ότι “δεν τους άρεσε” το περιεχόμενο της κριτικής στην επίσημη ιστοσελίδα.

Τακτική της ΑΕΚ, όπως αποδείχθηκε “εν πολλοίς” από την έως τώρα διαδρομή του Αλέξη Αλεξίου, που απεχθάνεται τις “ανακοινώσεις”, αλλά αποδείχθηκε και κατά την κοπή της “πρωτοχρονιάτικης” πίτας, είναι να αφήνουν πίσω όσα δεν αφορούν στο παρκέ και να βλέπουν τα “εν οίκω”. Γι’ αυτό και το αυστηρό μήνυμα, που “απέστειλε” ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος “εν πολλοίς” απαίτησε από προπονητή και παίκτες το αήττητο μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι διόλου εύκολο.

Φάνηκε και σήμερα απέναντι στον εξαιρετικό Χολαργό του διαβασμένου Σάββα Συμεωνίδη, ο οποίος επιδίωξε να εκμεταλλευτεί την “προβληματική” προετοιμασία της ΑΕΚ. Η απουσία των τραυματιών Πολυτάρχου και Βεσκούκη στις εορταστικές ομαδικές προπονήσεις προκάλεσαν “πονοκέφαλο” στον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος έπρεπε να βγάλει λαγούς από το καπέλο του σήμερα.

Τελικά, έβγαλε  από τον πάγκο τους… τραυματίες Πολυτάρχου και Βεσκούκη, που αν και ανέτοιμοι είχαν καταλυτική συμβολή στην εξέλιξη του αγώνα.