Έτοιμος να… συνεχίσει το έργο του και να οδηγήσει το Αιγάλεω στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας είναι ο Χριστόδουλος Καράβολας, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στο basketblog.gr. Ο φόργουορντ του “Σίτι” αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους η ομάδα του Σάββα Κατσούνη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για τον “τρομοκράτη“, όπως τόνισε:

“Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι έκπληξη το ότι η ομάδα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται γιατί πίστευαν πως στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Προσωπικά, επειδή πίστευα πολύ από την αρχή στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, δεν είναι έκπληξη αυτά που έχουμε καταφέρει“, δήλωσε αρχικά ο Χριστόδουλος Καράβολας και συνέχισε:

“Θέλω το Αιγάλεω να παίξει εκεί που του αξίζει, πόσω μάλλον όταν αυτό περνάει από το χέρι μου. Γι αυτό δεν θα πρέπει να εκπλαγεί ο κόσμος αν δει το Αιγάλεω να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε την προσπάθειά μας από το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας. Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι αυτά που θα καθορίσουν μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε”.

Τέλος, ο αρχηγός του “Σίτι” κατέληξε απονέμοντας τα εύσημα στο alter ego του τη φετινή σεζόν, Νίκο Μίχαλο: “Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο “μπράβο” στον Νίκο Μίχαλο, ο οποίος, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του τελευταία, το ξεπερνάει σιγά σιγά και είναι δίπλα στην ομάδα. Αγωνίζεται μαζί μας και είναι σωστός επαγγελματίας σε όλα”.