Ήταν τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 εκ προοιμίου. Προς το παρόν Αμύντας και ΑΕΚ αναμετριούνται σε ματς, που καθορίζει “εν πολλοίς” την δεύτερη θέση στον Νότιο Όμιλο. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, πάντως, δεν θεωρεί ότι ο σημερινός αγώνας της Δάφνης είναι οριακός.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στην “ΩΡΑ των σπορ”: “Η αναμέτρηση έχει ιδιαιτερότητες. Έχει βαθμολογική σημασία, αλλά δεν είναι αναμέτρηση χωρίς… αύριο. Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία εντός έδρας επιτυγχάνει δέκα πόντους παραπάνω από εκτός, δηλαδή ογδόντα δύο πόντους κατά μέσο όρο από εβδομήντα δύο κι αυτό λέει πολλά. Επίσης είναι ομάδα, που τρέχει πολύ στο ανοικτό γήπεδο. Κλειδιά για την επιτυχία μας θα είναι να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε σωστά τον ρυθμό και να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι”.

Και κατέληξε: “Είναι γεγονός ότι στα ματς με αντιπάλους ποιοτικές ομάδες ανταποκρινόμαστε καλύτερα. Υπάρχει μία δυσπροσαρμοστικότητα από μέρους μας απέναντι σε μερικές ομάδες της κατηγορίας μας, που δεν έχουν αρκετά ποιοτικούς παίκτες”.