Ο φόβος του Δημήτρη Γκίμα δεν επιβεβαιώθηκε αφού ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε εύκολα του Πιερικού Αρχέλαου με 74-59 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ομίλου Βορρά της Β’ Εθνικής. Ο προπονητής των “κόκκινων” μιλώντας για την προχθεσινή αναμέτρηση ήταν σαφής.

“Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, για να είμαι ειλικρινείς, το φοβόμουνα και αυτό γιατί πάντα μετά τις γιορτές επικρατεί μια χαλάρωση και η προετοιμασία μας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε λόγο των πολλών τραυματισμών”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Βέβαια σήμερα (σ.σ.: προχθές) παρουσιαστήκαμε αρκετά  συγκεντρωμένοι στην άμυνα,  είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία σε μακρινά σουτ από προηγούμενα παιχνίδια και βέβαια σταθήκαμε και τυχεροί αφού εκμεταλλευτήκαμε την αποχώρηση του Γκαβανόπουλου από πλευράς Πιερικού και φτάσαμε στην νίκη ευκολότερα απ’ ότι περιμέναμε”.

Τέλος, ο προπονητής των νεοφώτιστων αναφέρθηκε και στον Πιερικό Αρχέλαο: “Όσον αφορά τον Πιερικό πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής στο τέλος. Εμείς κρατάμε την νίκη και το ότι ξεκινήσαμε θετικά την νέα χρονιά, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΜΕΝΤ”.

“Φοβόμασταν το παιχνίδι”

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: “Το παιχνίδι το κερδίσαμε σχετικά εύκολα και πιστεύω ότι η διαφορά μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Θέλαμε όμως στο τέλος να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Φοβόμασταν την έκβαση του παιχνιδιού γιατί η προετοιμασία μέσα στις γιορτές δεν ήταν και η καλύτερη λόγω απουσίας πολλών παιχτών και συνήθως μετά από πολυήμερες διακοπές γίνονται και εκπλήξεις.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα εκτός έδρας και πάμε μόνο για την νίκη. Στα εντός έδρας έχουμε και την βοήθεια του κόσμου που σήμερα δυστυχώς δεν ήταν όσος θα περιμέναμε και αυτό σχολιάσαμε και στα αποδυτήρια. Χωρίς κόσμο όπως ξέρουμε μια ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι λυπηρό ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο“.